Erősen hiányosan felállva is magabiztos győzelem Legénden

Legénd SE – Patak SE  3 : 12 ( 2 : 6 )
Játékvezető: Bérczi Bálint ( Szemesi Zsolt, Horváth Barbara )

Patak: Simó Zs – Szabó Z, Faludi T, Csókási Cs ( Varga O 62′ ), Kürtössy O – Oravecz R, Várhegyi T, Krausz T, Majer F – Huttyán A, Pásztor G.

Gólszerzők: Takács L ( 6′ ), Virág J ( 39′, 76′ ) ill: Huttyán A ( 8′, 40′, 79′ ), Pásztor G ( 9′, 11′, 19′ ), Majer F ( 45′ ), Várhegyi T ( 49′ ), Varga O ( 66′, 70′ ), Faludi T ( 83′ ), Oravecz R ( 90′ )

Sárgalap: Franyó M ( 48′ ), Horváth I ( 55′ )

Nem jó előjelekkel készült csapatunk erre a találkozóra, mert a mérkőzés napjára szinte minimálisra fogyott a létszám! Kiderült, hogy kapusunk sem lesz így vészmegoldásként ismét középhátvédünk Simó állt a gólvonal mögé! A korábban jelzett hiányzók közül Faludi szervezte át a programját, így tizenketten melegítettek a mérkőzés előtt.
A meccsbe még bele sem melegedtek a csapatok máris vezetést szereztek a hazaiak egy jól eltalált szabadrúgás révén a 6. percben. Szerencsére nem sok időt kaptak az ünneplésre, mert két perc múlva Huttyán egyenlített! Újabb egy perc múlva Pásztor percei következtek, aki tíz perc alatt mesterhármast szerzett! A csapat felszabadultan és jól játszott, rendre jó megoldásokkal és pazar passzokkal rukkolt elő, mégis a hazai csapat szerezte a következő gólt a 39. percben, amire megint, egy percre rá Huttyán válaszolt, majd a félidő lezárásaként harmadik támadónk Majer is feliratkozott a gólszerzők közé!

A hetedik pataki gól előtti pillanat. Várhegyi szabadrúgása után kerül a labda a legéndi kapuba!

Magabiztos vezetéssel fordult a csapat és továbbra is nagyon felszabadultan játszott, így az újabb találatra sem kellett sokat várni. Kapitányunk Várhegyi szabadrúgásból növelte az előny a 48. percben. Fölényben játszottunk és érezhető volt, hogy a csapat itt még nem áll meg, egyre-másra alakítottuk ki a helyzeteket, de a hazai csapat több ízben is meghiúsította, hogy gólt szerezzünk. Egy óra játékot követően pályára lépett Varga O, aki Csókásit váltotta, majd négy perccel később szögletből bólintotta kapuba csapatunk nyolcadik gólját, majd újabb négy minutummal később egy szép akciót fejezett be góllal, ezúttal lábbal volt eredményes. Potyogtak ám a gólok, mert a 73. percben ismét mi állhattunk föl középkezdéshez, mert a hazaiak megszerezték harmadik találatukat! De harmadszorra sem hagytunk sok időt az ünneplésre a legéndi csapatnak, mert két perccel később ki más is „büntethetett” volna, mint Huttyán! Talán még az újabb pataki gólnak tapsoltak vendég részről, amikor Faludi bődületes nagy gólt rúgott a 77. percben! Na itt volt miért tapsolni! A csapat nem állt meg egészen a lefújásig, Pásztor verekedte be magát a tizenhatoson belülre, majdnem az alapvonalig, ahonnét visszagurított és az érkező Oravecz közelről a hálóba lőtt, így elmondható, hogy mind a négy támadónk szerzett gólt a mérkőzésen!
Nagyon nehezen indult, hogy aztán egy élvezhető fordulatos mérkőzésen egy tucat találatot szerezve, megszerezzük a három pontot! Ma volt érezhető a legnagyobb fegyelem a csapaton belül, mindenki tett hozzá a győzelemhez! Az egész csapat jól játszott, a mezőny legjobbja Pásztor volt, aki három gólja mellett három gólpassz is jegyezhet! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.