Korán is lezárhattuk volna a mérkőzést, de a továbbra is gyenge helyzetkihasználásunknak köszönhetően a lefújásig izgulhattunk!

Patak FC – Felsőpetény SE  3 : 2 ( 2 : 1 )
Játékvezető: Urbán Viktor ( Rácz Dániel )

Patak: Oláh R – Fritz I, Simó Zs, Csókási Cs, Kürtössy O ( Szabó Z 60′ ) – Horváth B ( Krausz T 75′ ), Várhegyi T, Paulicsek M, Pásztor G ( Varga O 71′ ) – Oravecz R ( Majer F 60′ ), Bogdány Zs

Felsőpetény: Csámpai – Kocsis, Misják, Tóth P, Pogácsás – Rendi ( Hugyecz 76’ ), Rodák, Benyusovics ( Sulyán 46’ ), Tóth Z – Nagy Cs ( Garai G 13’ ) ( Garai M 52’ ), Burai ( Varga B 61’ )

Gólszerzők: Horváth B ( 9′ ), Bogdány Zs ( 37′, 79′ büntető ) ill: Benyusovics E ( 22′ ), Varga B ( 89′ )

Sárgalap: Simó Zs ( 27′ ) ill: Garai G ( 27′ ), Csámpai M ( 78′ ), Misják D ( 80′ )

Bogdány Zsolt akcióból és büntetőből is betalált Felsőpetény ellen.

Hibátlan csapatok mérkőztek meg a negyedik fordulóban. A mieink az ötödik, a vendégek az első helyről várták az összecsapást, így jó mérkőzésre volt kilátás. Tizenöt fős keret jött össze, egyenlőre még toldozzuk, foltozzuk a csapatot hétről-hétre de a mérkőzéseken jelenlévők mindig megtesznek mindent a jó eredményért. Első alkalommal készült a csapattal három játékos, Szabó Zoltán, Krausz Tamás és Varga Olivér.

Már az ötödik percben egy Horváth kapufával jeleztük ellenfelünknek szándékunkat a meccsel kapcsolatban, majd négy perccel később fiatal középpályásunk már be is talált, megszerezve a vezetést csapatának! Tetszetős játékot mutatott csapatunk és tovább növelhettük volna az előnyünket, de a helyzetkihasználásunk még mindig nagyon gyatra. A 22. percben kijött a szorításból a vendégcsapat és kihasználva álmos védekezésünket kiegyenlített! Innentől bátrabb lett a petény, de ehhez mi is hozzájárultunk, mert akár le is zárhattuk volna a mérkőzést, de a sok helyzetből csupán Bogdány volt képes kapuba találni, ám a vendégek előtt is akadt még egy nagy helyzet, de Oláh a remek csavarást új heggyel a bal „ficakra” tolta, majd védőink felszabadítottak!

Varga Olivér több mint egy év kihagyás után tért vissza súlyos sérüléséből!

Egy gólos előnnyel fordultunk, és ez egyáltalán nem volt megnyugtató pláne ilyen helyzetkihasználás mellett. Valamiért sok területet engedtünk át Felsőpeténynek, így már több támadást is szervezhettek, igaz ennek ellenére előttünk továbbra is sok helyzet adódott és ha Oravecz és Bogdány higgadtabb és magabiztosabb a kapu előtt a hajrá már nem sok vizet zavart volna. A 79. percben a csereként beállt Majert ütötte el Csámpai a vendégek kapusa amiért azonnal büntetőt ítélt a játékvezető és villant a sárga lap is érte! A tizenegyest Bogdány értékesítette így az utolsó percekre már nyugodtabban futballozhatott a csapat. Aztán az utolsó percben a vendégcsapat ismét betalált, de ez már csak arra volt elég, hogy szorosabb lett az eredmény.
Már a harmadik meccsünket játszottuk le, de még ott tartunk, hogy még a kihagyhatatlant is képesek vagyunk kihagyni, míg ellenfeleink három helyzetből kettőt biztosan belőnek, ráadásul néha nem kis mákkal! Az előre játékunknál és a helyzetkihasználásunknál kéne most már egy ébresztőt fújni a fiúknak, mert az eddig megszerzett góljaink dupláját ziccerekben kihagytuk! Győzelmünk ennek ellenére megérdemelt. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Egy kifejezetten jó első félidőt követően a második negyvenöt percre érthetetlen módon átadtuk a területet ellenfelünknek. Megint sok helyzetünk maradt kihasználatlanul, ami miatt kapkodóvá vált a játékunk. A kapu előtti nagyobb koncentrációval több gólt is szerezhetnénk, így nem kéne kapkodni amikor az ellenfél szerez gólt! Az eredmény reális, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot! Jó iramú és sportszerű mérkőzés volt, a Felsőpetény csapatának további sok sikert kívánok!

Laczkovszki Zsolt: Erős, küzdelmes, szoros mérkőzésen maradtunk alul, de úgy gondolom, nincs mit szégyellnünk. Sok helyzetet kihagytunk és a kapufát is többször megzörgettük. A Pataknak is volt több helyzete, de Csámpai nagyon jól védett, ugyanez elmondható a pataki kapusról is. Amit nem tartok korrektnek, hogy nem kaptunk meg egy jogos büntetőt, és a két perc hosszabbítást. Ugyanis három játékosom megsérült komolyabban, és az ápolásukkal legalább négy perc telt el fejenként. Varga Balázs csereként lépett pályára és remekül játszott, bombagólt szerzett bő húsz méterről. Az egész csapatomra büszke vagyok, mindenki hozta a maximumot, és a cserék is új lendületet adtak. Nem csüggedünk, megyünk tovább! Gratulálok a Pataknak! Tavasszal várjuk őket vissza, hogy revansot vegyünk. Köszönöm a szurkolóink támogatását! Hajrá Petény!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.