Érsekvadkert nyerte a rangadót

Érsekvadkert II. SE – Patak FC  5 : 3 ( 3 : 2 )
Játékvezető: Trubin Balázs (Dobsonyi László, Zsélyi Csaba)

Érsekvadkert: Szekeres – Hustyava, Majer, Tálas, Csiki ( Szabó Le. 80′) – Medvik, Szabó Lá. ( Őszi 91′), Mácsik, Sipos – Varga S, Kovács ( Beluczki 81′)

Patak: Oláh R – Kürtössy O, Váró P, Mócsány R (Tóth A 51′), Horváth B – Oravecz R, Németh L, Bogdány Zs, Fábián L – Forgács L, Takács G (Pincze G 91′)

Gólszerzők: Varga S (9′, 18′, 26′), Mácsik L (88′), Szabó Le. (90′) ill: Takács G (11′ büntető), Bogdány Zs (13′), Oravecz R (54′)

Sárgalap: Szabó Le. (81′), Sipos B (88′) ill: Mócsány R (16′), Tóth A (50′), Takács G (86′)

Kiállítva: Bogdány Zs (90′), Oláh R (91′)

Szomszédvári rangadó várt csapatunkra Érsekvadkerten, ahol a házigazdák a második, a mieink a harmadik helyen állnak, csupán két pont hátrányban vendéglátóink mögött. Nagy a csapatunk fölénye az egymás elleni mérkőzések alapján, az utolsó tíz mérkőzésből ötször nyert Patak, három remi és kétszer az Érsekvadkert diadalmaskodott. Érdekesség még, hogy a házigazdák utolsó győzelme ellenünk több mint két és fél éve volt ( 3 : 4 ). Ez a mérkőzés háromesélyes volt, igazi csemegének számított…

Forgács Levente ma is lendületes csupa szív játékával tűnt ki a mezőnyből

Csapatunk egy ideje nehézségekkel küzd, túl sok sérültünk van, túl sokat kényszerülnek ki hagyni játékosaink, emiatt sajnos sem játékban, sem eredményekben nem tudjuk azt nyújtani, mint korábban. Derült égből villámcsapásként érte a csapatot a hír, mikor a mérkőzés előtt Várhegyi, Pásztor és Paulicsek is le mondtak a mérkőzést. Nagy veszteségek voltak. A melegítő játékosokat nézve látható volt, hogy ma ismét egy alaposan felforgatott kezdőcsapat veszi fel a harcot a szinte teljes kerettel fel álló hazaiak ellen. Aztán a mérkőzést nézve, nem csalódtunk csapatunkba…
Már a 9. percben vezetést szereztek a hazaiak a gólerős Varga révén, de egy büntetőből Takács két perccel később egalizált, majd újabb két perc múlva Bogdány találatával már mi vezettünk. Potyogtak a gólok rendesen, mert Varga a 18. percben előbb egalizált, majd a 26.-ban ismét vezetést szerzett övéinek. Ez maradt a félidő, majd a folytatásban előbb sérülés miatt középhátvédünket le kellett cserélni,majd Oravecz bolondította meg a hazai védelmet és egalizált az 54. percben. Férfias küzdelem zajlott a pályán, kemény belépőkkel, de sportszerű keretek között. Ehhez ma csak a játékvezető volt képtelen felnőni! Hihetetlen, sajátos szabályai elsősorban csapatunkat sújtotta, majd jött a 88. perc amikor a hazai csapat Mácsik nagy lövésével megszerezte a vezetést, majd a 90. percben Szabó Levente is betalált, így kialakítva a végeredményt. Sajnos itt még nem volt vége! Az utolsó két gólhoz erősen kellett a játékvezető sokadik téves ítélete, így ha a két csapat nem jutott dűlőre, akkor ő eldönti a mérkőzés sorsát! Bogdányt kiállította, majd kapusunkat Oláht is le küldte a pályáról!
Természetesen elítéljük azt a viselkedést, amiért kiállították játékosainkat, ez csapatunkra egyáltalán nem jellemző és reméljük a jövőben sem lesz, elnézést kérünk ezért! De a játékvezetőben lesz-e annyi gerinc, hogy ő is elnézést kérjen??? Ez erősen kétséges! Ami a lényeg, csapatunk ma ilyen nehézségek mellett is szépen futballozott, vereséget egyáltalán nem érdemelt, a hajrában bármelyik csapat el tudta volna dönteni a mérkőzést, ehhez nem kellet volna „külső” segítség! A pályára lépő játékosainkra büszkék lehetünk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.