Felkészülés: Vereség az első felkészülési mérkőzésünkön

Nenince FC – Patak SE  5 : 3  ( 1 : 1 )

I. félidő: Barna B – Ánik G ( Balla G ), Simó Zs, Pincze D, Fábián L  – Várhegyi T, Paulicsek M – Gál M ( Gilyen M ), Németh L, Gyenes K – Oravecz R

II. félidő: Barna B -Ánik G ( Balla G ), Gál M, Simó Zs, Kürtössy O – Oravecz R ( Paulicsek M ), Várhegyi T, Németh L, Gyenes K ( Fábián L ) – Mácsik L, Gilyen M

Gólszerzők: Oravecz R ( 33′, 43′ ), Németh L ( 78′ )

Sárgalap: Kürtössy O ( 62′ )

A szlovákiai Lukanényén játszotta csapatunk első felkészülési mérkőzését ahol egy-egyes félidőt követően, öt-három arányban vereséget szenvedtünk. A mérkőzésre 16 fővel érkeztünk, a keretből hiányzott a kapusunk Pincze Gábor és a csatáraink, Bogdány Zsolt, Ujvári József és Huttyán Attila. Kerettag volt viszont az ifjúsági csapatunk két játékosa a kapus Barna Bálint és a jobb oldali védő Balla Gábor, valamint a frissen a felnőtt kerethez kerülő Gilyen Márton. A társaktól ezen a mérkőzésen köszönt el az Érsekvadkert II-be igazoló Mácsik Levente, de a kiszemelt játékosok közül is egy, Gyenes Kornél is pályára lépett.

Németh László remek akciógólt szerzett!

A mérkőzés első félideje esemény dús volt, helyzetek akadtak mindkét kapu előtt, egy ízben Barna B ziccert védett! Alig több, mint félóra játék után szereztünk vezetést Oravecz révén, amit három perccel később növelhetett volna, de elhibázta a büntetőt, majd két perccel a félidő vége előtt a félpályánál történő labdavesztés után a hazaiak gyors kontrából egyenlítettek. Tetszetősen, helyenként élvezhető játékot nyújtottunk az első negyvenöt percben. A folytatás is hasonlóan indult mint az első félidő, alig öt perc után ismét vezetést szereztünk egy parádés kényszerítőt követően. Oravecz Mácsikkal kényszerítőzött, majd előbbi lőtt könnyedén a kapuba. A hazai csapat a 60. percben ismét egyenlített és ezután mintha másik pataki csapat lett volna a pályán, mert olyan játékunk lett ezután, amiből további három találatot ért el Lukanénye, míg mi csupán Németh gólját jegyezhettük fel! Egy tizenegyes és két taktikai hiba után kaptuk a gólokat!
A mai mérkőzésen hatvan percig remekül játszottunk, mezőnyben sokat birtokoltuk a labdát, helyzeteket dolgoztunk ki. Egy óra játék után volt a törés a játékban és hibáinkat, figyelmetlenségünket könyörtelenül kihasználták vendéglátóink.A továbbiakban a kapott gólok mennyiségén és minőségén mindenképpen javítanunk kell. Pozitívum, hogy akadt több jó egyéni teljesítmény is a csapatban! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.