Futballünnep Patakon

Jótékonysági öregfiúk mérkőzés
Patak SE – Újpest FC  1 : 7 ( 0 : 2 )
Játékvezető: Urbán Viktor ( Kiss Tamás, Pádár Sándor )
Patak, sportpálya

Patak: Pincze F – Medve A, Faludi T, Sajgó F, Szabó A – Adame K, Busai O, Keresztes Z, Pap Á – Tóth J, Bella S

Játszott még: Szabó T ( k ), Várhegyi F, Busai L, Keresztes L, Szűcs I, Huttyán A, 

Újpest: Szűcs L – Sztaskó Z, Szlezák Z, Tamási Z, Kiss T – Terjék L, Véber Gy, Zámbó S, Dudás G – Katona Gy, Tokody T

Gólszerzők: Véber Gy, Dudás G, Tokody T, Terjék L, Terjék L, Katona Gy, Véber Gy ill: Tóth J

Bella Sándor ötletgazda és Tóth József ( Jokka ), aki miatt ez a nap megvalósult!

Jótékonysági gála mérkőzést játszott öregfiúk csapatunk az újpest hasonló korú csapatával. A mérkőzés az újpestiek egykori kiváló hátvédjének, az 56-szoros válogatott Tóth József ( Jokka ) és felesége megsegítésére jött létre. Mint ismeretes, még márciusban egy lakástűzben elveszítették az otthonukat, de szerencsére sokan, sokféle képen fogtak össze, hogy valamilyen módon segíthessenek! Ez nálunk sem volt kérdés és napokon belül megkezdődött a szervezkedés. Az Újpest részéről maximálisan álltak az ügy mellé és így valósulhatott meg az immár felejthetetlennek mondható futball ünnep!
Remek hangulatban, szép felvezetéssel, ajándékozásokkal kezdődött el a találkozó, ahol végül a lila-fehérek egy-két klasszissal jobbnak bizonyultak és nyerték meg a mérkőzést 7 : 1-re!
A napnak emelte a színvonalát, hogy a mérkőzés alatt Dunai Ede dedikálta a Tizenegy Újpesti legenda című könyvét, valamint nem kisebb sztárokkal lehetett fotózkodni, beszélgetni és autogrammokat kérni, mint Göröcs János, Tóth András, Zámbó Sándor, Juhász Péter, Tóth József és Sarlós András!
A jól sikerült és örök emléket nyújtó mérkőzés után következett a „harmadik félidő”, immár szűkebb körben. A nagyon finom vacsora elfogyasztása után került sor az adomány átadására, melynek összege 313 ezer forint!
A nap hátralévő részében a vendégek és a házigazdák is jól érezték magukat.
Sportegyesületünk ezúton szeretné megköszönni mindazoknak, akik segítségükkel lehetővé tették, hogy ilyen jól végződjön ez a nap. Az újpestiek részéről Trakperger Árpádnak, aki a lila fehér csapat ide utazását szervezte, Sajgó Ferencnek a Derék-Pataki Zrt igazgatója, aki egyben a rendezvény fő támogatója is volt. Mák István ( OMS ), Fehér Sándor ( Fehér vakolat ), Barna László ( Falépszer Kft ), Gazsó Tamás, Fekete Tibor ( polgármester ) Csabai Lászlóné, Brindza Sándor ( polgármester, Pusztaberki ), Mák Noémi, Beluczki Tamás, Oravecz Imre, Nagy Imre, Bella Sándorné, Busainé Bulejka Tünde, A Patak község női dolgozói! Mindenkinek nagyon köszönjük a segítséget!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.