Felnőtt csapatunk házi gólkirálya Komjáti Dávid és az ifjúsági csapat remek teljesítményt nyújtó kapusa Baranyi Tamás ad egy rövid interjút.

Komjáti Dávid ( csatár ) és Baranyi Tamás ( kapus ) szügyből igazolt Cserhátsurányi labdarúgók hamar letették névjegyüket csapatunknál!           

1. A Nyáron kerültetek Patakra, miért döntöttetek úgy, hogy ide igazoltok?

Komjáti D : Személy szerint , elöre lépésnek éreztem a dolgot , és váltani is szerettem volna minden féle képpen . Szügyben pedig már nem ugy kezeltek mint ahogy kellett volna ….

Baranyi T : Nos a Szügyben eltöltött 5 esztendő után már kezdett elegem lenni az eredménytelenségből és abból hogy nem tudunk dobogó közelbe kerülni ezért a lehető legjobbkor jött a pataki szerződés amelyen nem gondolkodtam sokáig. Patak az egyik legerősebb csapat a megyében amelynek híre van és persze a bajnokcsapatról beszélünk ezért is örültem a hívásuknak és büszkén viselem a pataki kapusdresszt:)

2. Lakóhelyetektől ( Cserhátsurány ) távol vagytok,hogy érzitek magatokat a csapatban?

Komjáti D : Kicsit messze van , de megéri remekül érzem magam , nehezebbnek gondoltam a beilleszkedést ugy érzem simán ment . Remek játékosok alkotják a csapatot (ifit is) szoval jo érzéssel tölt el hogy itt játszhatok.

Baranyi T: A csapat az elejétől fogva bízott bennem és Komjátiban egyből az első meccsünkön éreztem hogy ilyen jó védelem mögött még nem játszottam. Az összhang is megvolt hiszen 5-0 ra vertük meg nagyoroszit ráadásul az 5 gólból Komjáti Dávid rúgott 4-et én pedig gólt sem kaptam azt hiszem a lehető legtökéletesebb volt a bemutatkozás amely a továbbiakban sem ment a szint alá. azt hiszem ennél gyorsabban senki sem illeszkedett még be:)

3. Milyen csapatokban játszottatok eddig?

Komjáti D : Becskén kezdtem , aztán Balassagyarmat, utána kis kihagyás, Szügy, és most itt Patakon.

Baranyi T : Én eddig csak Szügy csapatában játszottam ott tanítottak meg az alapokra és a játékra végigjártam a ranglétrát és a serdülőben kezdtem majd fél év után már az ifimeccseken is én védtem, következő évben pedig már a nagycsapat keretéhez is tartoztam.

4. Hogyan értékeled az őszt? És mi várható tőled illetve a csapattól a tavasszal?

Komjáti D : Ugy gondolom hogy hoztuk a kötelezöt , 2 meccset emlitenék meg ahol nem remekelt a csapat , Örhalom ellen nyerni kellett volna , ami a legjobban fáj az pedig az itthoni Szügyi meccs volt ahol ziccert hibáztam ! Remélem hogy folytatjuk amit elkezdtünk a csapat lassan összeál és dejtárt szeretném hogy utolérjük ! A csapat is és én is mindent megteszünk majd a dobogó eléréséért!

Baranyi T: Az ősz minden szempontból kiváló volt hiszen csak 1 meccset vesztettünk el és nagyon kevés szám szerint 9 gólt kaptunk ami a csapat de legfőképp a védelem érdeme akik rengeteget hajtanak minden meccsen. Azt hiszem a tavasszal nem szabadna 20 fölé menni a kapott góloknak azt hiszem a bajnoki cím mellé ez reális kihívás:)

5. Mennyire vagy elégedett az őszi teljesítményeddel? Van-e amiben javulni szeretnél?

Komjáti D : Nem nagyon vagyok megelégedve , sokkal több golt-golpaszt tudtam volna szerezni ugyérzem . Szeretnék még gyorsabb lenni és le fogom passzolni amit le lehet … Szerintem Ujvári József és az én gyorsaságomat jobban ki lehetne használni , és én is minden tölem telhetöt megfogok tenni hogy ki is használjuk ! Hajrá Patak!

Baranyi T : A teljesítményemmel elégedett vagyok habár a kifutásokban szeretnék javulni és azt hiszem a 9 kapott gólból az oroszi elleni szabadrúgás írható az én számlámra de azt hiszem ha továbbra is ilyen intenzitással folytatom akkor nem lesz gond:)Hajrá Patak!

                              

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.