Varga Marcell ifjúsági csapatunk tehetséges játékosa és egyben csapatkapitánya, az öszi szezon során nyújtott jó teljesítményével érdemelte ki az ősz játékosa címet!

Bajnokhoz méltón szerepel az ifjúsági csapat amelynek ez évtől csapatkapitánya vagy. milyen tapasztalataid vannak a csapattal kapcsolatba?

Pozitiv elsősorban! Évről évre hozzuk a szurkolók és a vezetőség által kért feltételeket. Nem játszunk mindig szépen, tetszhetősen, de nyerjük a mérkőzéseket. Nincsenek nálunk ” szupersztárok ” mi magunk egy csapatként vagyunk azok! Ti kaptátok a legkevesebb gólt, mindössze kilencet! Hát szerintem ez még sok is! Ebből a 9 kapott gólból, 2-3 gólt kicsit nagyobb oda figyeléssel elkerülhettünk volna. Erre a szezonra ISMÉT új védelem állt fől. És nem mindig ugyan abban a variációban. Igyekeztünk mindig helyt állni és szerintem sikerült is.

Fiatal korod ellenére már a felnőttek között is bemutatkozhattál nemcsak edző és kupamérkőzésen, hanem bajnokin is! Hogy érezted magad a nagyok között?

Azt hittem agyon izgulom magam, dekoncentrált leszek majd. De mikor megvolt az első labdaérintés, az első szerelés onnantól kezdve elkezdtem élvezni az egészet.Teljesen más itt játszani, teljesen máshogy kell itt játszani és ez nagyon jó, mert fejlődni tudok.

Ifi csapatunkat évek óta nagy szeretet vesz körül a szurkolók körében, gondolom nem csak a jó szereplés az oka?!

Nem bizony! Szurkolók kijönnek meccset nézni és azt szeretnék, h az ő csapatuk győzzön. Az ifi csapat mindent elkövet annak érdekében, hogy a szurkolók vágyainak eleget tegyenek.

Azok a játékosok közé tartozol akik az elmúlt két évben bajnoki címet ünnepelhettek, most is van rá esély a címvédésre?

Első helyen állunk! Nagyon jó a gólarányunk is. Ráadásul mindenkit hajt a vágy, hogy zsinorban 3x is bajnokságot nyerjünk. Szóval van esély a cimvédésre.

Gratulálunk és további sikereket!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.