Gól nélküli első félidő után a második játékrészben tizenkét perc alatt döntöttük el a mérkőzést Ősagárdon

Ősagárd LK – Patak SE 1 : 3 ( 0 : 0 )
Játékvezető: Elischer Márk (Szabó Tibor, Bacsa Gyula )

Ősagárd: Kapuszta – Prétor ( Golán 68′ ), Hauzman, Leányvári ( Barnoki 46′ ), Farkas ( Misják 46′ ) – Kuska ( Hugyecz  57′ ), Horváth A, Kraft ( Hártó 79′ ), Balogh – Tóth P ( Magyar 57 ), Janecska ( Fehér  80′ )

Patak: Pincze G – Gál M, Simó Zs, Fritz I, Mócsány R – Molnár M, Faludi T ( Szabó Z  75′ ), Várhegyi T, Varga O – Kutnyik T ( Szabó L 46′ ), Bogdány Zs

Gólszerzők: Barnoki Z ( 55′ ) ill: Bogdány Zs ( 47′ ), Molnár M ( 51′ ), Szabó L ( 59′ )

A múltheti kényszerű szünet után Ősagárdon vizitált csapatunk. Vendéglátóink évek óta egy stabil középcsapat így nem számítottunk könnyű mérkőzésre. Csapatunk tizenhárom fővel, míg a hazaiak tizennyolc fővel melegítettek a mérkőzés előtt.
Az első tíz percben Kutnyik előtt adódott két gólszerzési lehetőség, de az elsőnél az emelését követően a kapu torkából rúgták ki a labdát, a másodiknál a jobb oldalról leadott lövése kerülte el csúnyán a kaput. Az első negyedóra végén Várhegyi unta meg, hogy nem tudunk kapura lőni és 17 méterről középről lőtte el a labdát, de Kapuszta jó reflexel a léc alól szögletre ütötte. A 22. percben egy erősen vitatott szituáció után csak szabadrúgást kaptunk a bal oldali tizenhatos vonaláról a tizenegyes pont magasságából amit

A mérkőzésen játékosaink végig szoros őrizetet kaptak, de Varga Olivér gólpasszt, Bogdány Zsolt pedig gólt jegyezhettek.

Faludi lőtt el és ami a kapufa felső lécét érintve hagyta el a játékteret!
A félidő második felétől kicsit kiengedett a csapat, alább hagyott a korábbi nyomással így nagyobb tér jutott a hazai csapatnak. Ebben az időszakban jól is futballoztak és egy izgalmasnak mondható játék alakult ki, csupán azt sajnálhatja mind két fél, hogy ezzel a játékvezetői hármas nem igazán tudott lépést tartani!
Egy felejthető első félidőt követően már más felfogásban kezdte csapatunk a folytatást és gyorsan vezetést is szereztünk! Gál a félpályánál keresztbe lőtt Vargának, aki balról az ötös magasságából bead amire Bogdány érkezik és máris vezetünk! három perccel később az 51. percben Szabadrúgást végezhettünk el a kaputól mintegy húsz méterre. A labda mögé Várhegyi, Faludi és Gál is oda állt, majd Faludi jobbra előre gurította Molnár felé, középpályásunk pedig higgadtan a bal alsó sarokba lőtt! Gyorsan kétgólos előnyt szereztünk, de sajnos nem tartott sokáig! Az 55. percben egy bedobásból indult a hazaiak akciója, majd jobbról középre érkezett a beadás ami üresen találta az ötösön Barnokit, aki középre a léc alá lőtt! Kár volt ezért a gólért, de a játékban nem hozott változást, továbbra is mi voltunk a kezdeményezőbbek ami a 61. percben ismét góllá érett! Faludi iramodott meg középen majd a szünetben beálló Szabó L elé passzol, aki kisodródva a kifutó kapus fölött a hálóba emel! Tizenkét perc alatt három szép gólt szereztünk, megnyugtató volt az előnyünk és volt lehetőségünk növelni azt. Volt helyzete a hazai csapatnak is, de ezeket már nem tudták gólra váltani egyik csapat játékosai sem így maradt a 3 : 1 így csapatunk ismét értékes három ponttal gazdagodott. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

( Nógrádfoci. hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.