Győzelem az első felkészülési mérkőzésünkön

Patak SE – TJ. Nenince FC  4 : 2 ( 1 : 0 )

Patak: Pincze G – Simó Zs, Paulicsek M, Fritz I, Hustyava R ( Bella S 78′ )  – Varga O, Faludi T, Várhegyi T, Molnár M – Bogdány Zs, Kutnyik T

Gólszerzők: Kutnyik T ( 37′ ), Varga O ( 72′ ), Faludi T ( 85′ ), Bogdány Zs ( 90′ )

Csapatunk megkezdte felkészülését az új idényre. Hazai pályán fogadtuk a szlovákiai Lukanénye csapatát, akik ellen egy nullás félidő után négy kettőre nyerni tudtunk! Kár, hogy a mára tervezett keret végül nem állt össze, mint kiderült öten sem tudnak ma a csapat rendelkezésére állni! Szerencsére a vendégek kisegítettek egy „balbekkel” így legalább tizenegyen megvoltunk.
Hét játékos igazolását tervezzük, közülük négyen, Fritz István, Varga Olivér, Molnár Mátyás és Kutnyik Tamás be is mutatkozhattak új csapatukban.

Csapatunk négy góljából kettőt is újoncok, Kutnyik Tamás és Varga Olivér szereztek!

Maga a mérkőzés jó iramban kezdődött, mind két csapat kereste a fogást a másikon. Szép számban voltak helyzetek is mindkét oldalon, majd a 37. percben a korábban már csapatunkban megforduló Kutnyik Tamás góljával szereztünk vezetést! Szünetig már nem változott az eredmény és mivel frissítésre nem volt lehetőség, így változtatás nélkül folytatódott a mérkőzés. Továbbra is voltak kisebb-nagyobb helyzetek mindkét kapu előtt, majd a 68. percben egy szép ívelésből szerzett góllal kiegyenlített a vendégcsapat!
Szerencsére nem kellett sokat várni az újabb hazai találatra, mert a 72. percben Varga Olivér fejesből szerezte vissza a vezetést! De ez sem tartott sokáig, mert a 77. percben egy „eltört” lövésből kissé potyaszagú gólt kaptunk. Meglepő lehet, de a hajrát csapatunk bírta jobban és a 85. percben előbb Faludi talált a vendégek kapujába, majd az utolsó percben házi gólkirályunk Bogdány is feliratkozhatott a góllövők közé.
A karcsú létszámunk ellenére apróbb hibákkal ugyan, de helyenként tetszetősen és magabiztosan játszottunk. Az újoncok nem okoztak csalódást, nem lesz gond a beilleszkedésükkel. A folytatásban már remélhetőleg nagyobb létszámban tudunk megjelenni a mérkőzéseken és terveinknek megfelelően játszuk le soros mérkőzéseinket. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.