Komoly változások várhatók labdarúgó csapatunknál

Június 8.-án befejeződött csapatunk számára a 2018-2019-es bajnoki szezon. Focistáink az ötödik helyen végeztek egy remeknek mondható tavasz után! Most a „holt szezonban” is folyik a munka és az eddig történtekből néhány friss információt közlünk.

Június 22.-én szombaton tartotta csapatunk az évzáró bankettjét. A keret tagjain kívül hozzátartozók, barátok és szimpatizánsok is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt. Kezdésképpen Bella Sándor értékelte a mögöttünk hagyott, fele-másra sikerült évet, majd kiosztotta a játékosok között a megérdemelt díjakat.
A Díjazottak: A gólkirályi címet 22 találattal Bogdány Zsolt szerezte meg, míg az idei év legjobbjának Várhegyi Tamás bizonyult! Különdíjban részesültek kitartásuk, játékuk és az egész éves munkájuk miatt Pincze Gábor, Simó Zsolt, Faludi Tamás, Gál Máté.
A finom birkapörkölt elfogyasztása alatt és utána Kardos Szilárd zenélt, majd egy nem mindennapi „sporteseményre” is sor került, a csapat alsónadrágra vetkőzve vizescsúzdázásba kezdett! Remek hangulatú bankettel sikerült búcsúztatni az évet. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik ennek kivitelezésében bármilyen formában támogatta a csapatot! Nélkülük nem jöhetett volna létre mindez!

Csapatunk június 22.-én az elsők között adta be a nevezését a 2019-2020-as Megye III.-as bajnokságra! Keretünkben a távozó és az érkező oldalon is lesznek változások. Az már biztos, hogy komoly vérfrissítésen esik át csapatunk és az is, hogy terveink is komolyabbak lesznek az új idényre, mint a mostaniban volt! Ami a lehetséges távozókat illeti, jelenleg öt kérdőjel van, ahogy tisztul a kép, úgy tudunk pontos információkat is adni, viszont az érkező oldalon már kész tényekkel is szolgálhatunk! Jelenleg hat érkező már biztos, akik csapataik meghatározó játékosai voltak.
Nézzük a névsort. Csabai László ( Őrhalom ), Kutnyik Tamás ( Kétbodony ), Rohácsi Rajmond ( Kétbodony ), Molnár Dávid Mátyás ( Nézsa ), Fritz István ( Nézsa ), Bach Pál ( Nézsa ).
Természetesen vannak még kiszemeltek ami függ az esetleges távozóktól is.

A csapat Július 7.-én, azaz egy hét múlva játsza első felkészülési mérkőzését, majd a tervek szerint a hónap minden hétvégéjén lesz mérkőzésünk.
A csapat tervezett edzőmérkőzései:
Július 07. vasárnap 17.00. óra PATAK SE – TJ.NENINCE ( szlovák )
Július 14. vasárnap 17.00. óra ÉRSEKVADKERT II. – PATAK SE ( egyeztetés alatt )
Július 21. vasárnap 16.00. óra PATAK SE – SZÉCSÉNY VSE
Július 28. vasárnap 17.00. óra PATAK SE – SZÜGY SE

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.