Három futballista akik Magyarnándorból járnak hétről hétre Patakra, hogy játékukkal hozzásegítsék csapatunkat a győzelmekhez. Közülük kettő válaszol a feltett kérdésekre.


  1. Tomis Martin négy, Marsiczki Richárd és Dudás Martin két éve tartoztok a Pataki ifjúsági csapathoz, ahol már eddig is szép eredményeket értetek el. Hogyan értékelitek az itt eltöltött időszakot?

 

Tomis M : 4 éve a Magyarnándorban eltöltött eredményes tavaszi szezon után mindenki reménykedett a jó folytatásban. Augusztus végén aztán mikor már mindenki szeretett volna labdába rúgni kiderült, hogy nem is lesz csapatunk. Ezek után mikor megtudtam, hogy Ricsi Ipolyszög felé kacsingat elkezdtem én is keresgélni csapat után. Itt köszönöm meg Pincze Dávid „menedzserúr”-nak az áldozatos munkáját, hogy segített nekem Patak csapatához szerződni. Egy olyan szeretetközösségbe sikerült igazolnom, amilyet eddig még nem tapasztaltam. Először még a Krausz Tomi és Szabó Laci vezette ifiben játszottam. Aztán következő évben váltás történt és majdnem én is váltottam. De örülök, hogy maradtam, mert még egy olyan nagyszerű edzővel nem találkoztam, mint Bella Sándor. Így a következő évben meg is nyertük a bajnokságot az akkor nagyon erős Ipolyszög csapatát legyőzve. Óriási mérkőzés volt. Az utolsó pillanatban büntető, amikor már azt hittük mindennek vége… de Bodó hárított és azzal lett meg az első bajnoki cím. Aztán ezt következő évben megfejeltük még eggyel immáron két újabb nándorival felvértezett csapattal És idén is nagyon jó úton haladunk felé. Itt Patakon mindenki egy húron pendül és ez a fantasztikus. A csapat, az edző, az elnökség, a szurkolók, a játékosok mindenki célja a győzelem. Nagyon sokat fejlődtem azóta mióta ide kerültem és köszönöm hogy itt lehetek.

Marsicki R : Én már két éve focizom itt ez igaz. Már fociztam több csapatba is, de eddig sehol sem éreztem magam ennyire jól. Az is különösen tetszik hogy az ifit ennyire támogatja a közönség és az elnökség is! Nagyon könnyen betudtam illeszkedni nagyon befogadóak és kedvesek a játékos társaim és hát szerintem megye II. osztály legjobb edzője az edzőm szóval nagyon örülök hogy a PATAK SE csapatában focizhatok!!

  1. Húzóemberei vagytok a csapatnak, sokat tettetek azért, hogy az elmúlt szezonban bajnokságot nyert a csapat. A szurkolók sokat várnak tőletek. Tavasszal mi várható a triótól?

Tomis M : Tavaly megmutatták a srácok, hogy megilleti őket egy bajnokcsapatban focizni. Szeretek velük együtt játszani, mivel az összhang már régebben kialakult közöttünk. Ricsi egyre inkább előre játszik, amit góljai is mutatnak és ez jó szükség is van ezekre a gólokra. Szintúgy Martin góljai is fontosak voltak tavaly, de az új pozíciója is nagy hasznára van a csapatnak. Olykor fontosabb egy gólpassz, mint maga a gól csak sajnos ezt a világban nem igazán ismerik el …. MÉG ) Amit pedig a trió 3. tagjától szerény személyemtől elvárok? Megpróbálok minél hasznosabb tagja lenni a csapatnak. Még többet futni, labdákat adni, esetleg gólokat szerezni… a védelemben vagy a középpályán, ahol szükség van rám, mindig a legjobbomat nyújtani.

 

Marsicki R : Tavaly nagyon örültem annak hogy középpályás létemre 32 gólt tudtam elérni és ezt a jó formámat sikerült áthozni az őszi szezonra ahol már 19 gólnál tartok,remélem hogy ez a tavaszi szezonban nem csak megduplázni de a tavalyi 32 gólomat is sikerül megdöntenem majd! Én különösen szeretek a két Martinnal együtt focizni,mert tudom hogy ők mindig ott vannak ahova én elrúgom a labdát mert nagyon régóta együtt játszunk és össze vagyunk szokva! A nándori trió idén 2x jobban fog teljesiteni mint a tavalyi szezonban!

 

  1. Öt játékos érkezett a csapathoz és már mind bemutatkozhatott. Mit gondoltok milyen lehet a tavaszi ifi csapat?

Tomis M : Tetszenek az új emberek. Ákos támadójátéka teljesen olyan, mint Papp Pistié. Ha ők egyszerre a pályán lesznek kapus legyen a talpán aki kibírja kapott gól nélkül. A Tóth testvérpár is nagyon jól mutatkozott be a felkészülési meccseken. Jól mozogtak, gólokat szereztek. Nagyon erős lesz a szélső játékunk tavasszal úgy gondolom és ez még több variációs lehetőséget ad. Szereztünk egy új középhátvédet aki már most tekintélyt parancsol a megjelenésével. Igazi BEKK És Szalai Lőrinc játéka nekem személy szerint nagyon biztató volt a Berkenye elleni mérkőzésen. És ha ez megadja nekem a lehetőséget, hogy előrébb jöhessek egy sorral, akkor még jobban tetszik a dolog

Marsicki R: Sajnos hallottam hogy Tóth Gergő sérülés miatt nem játszhat majd,ezt nagyon sajnálom de remélem a későbbiekben fogja még a Pataki csapatot erősiteni! De a többi új játékos szerintem nagyon jó igazolások voltak,nekem főként Ákos és Dávid játéka nagyon tetszik.Remélem Dávid még annyiban javul,hogy többet fog passzolni és jobban együtt fog élni a játékkal.De Ákos eléggé gól erős és én kifejezetten az ő igazolásának örültem a legjobban! Pisti és Ákos csatár páros a közel jövőben nagyon erős lesz legyen az a kapus ami őket meg álltja! Van egy elég tekintélyt parancsoló védőnk akitől az ellenfelek tarthatnak ha meglátják! Sajnos az 5. játékosról nem tudok mit irni mert nem láttam még játszani,de Sanyit ismerve ő is a legjobbak közé fog tartozni,mert Sanyi rosszat nem tud igazolni!

  1. A csapat jelentős részét alkotják légiósok, más-más helyről jártok ide minden héten, hogy az adott mérkőzést megnyerhessétek. A csapatot szeretik a szurkolók, ráadásul a csapatszellem is kiváló!

Tomis M : Így van a csaptunk vegyes felépítésű ilyen szempontból. Minden környező faluból vagyunk. De én úgy gondolom mindenhonnan a legjobbak vannak itt. És az tűnik fel mindig nekem minden évben, hogy az új igazolások akik jönnek mindig nagyon gyorsan beilleszkednek és úgy mozog az egész csapat mintha mindenki évek óta ismerné egymást. Kiváló csapatszellem, óriási buzdítás minden mérkőzésen a szurkolók részéről, kiváló edzői stáb és elnökség… és a játékosok ez az amire egy Bajnokcsapatnak szüksége van.

Marsicki R: Ezzel teljesen egyet értek! Nem akarok nagyzolni de olyanok vagyunk mint a City nem igazolunk nagy nevű játékosokat,de mindenhonnan a legjobbakat igazoljuk^^ a szurkolók előtt meg le a kalappal.PATAKI szurkolók a legjobbak egy csapatnál nincs ilyen hogy a szurkolók is támogatják ennyire az ifi csapatukat!

  1. A bajnokság végén milyen eredménnyel lennétek elégedettek?

Tomis M : Csak is akkor lennék elégedett ha megszereznénk zsinórban a harmadik bajnoki címünket és mellé a Szuperkupát is elvinnénk. Van miért visszavágni a tavalyi kudarc után, de ezzel a csapattal úgy érzem minden sikerülhet. És mivel ez az utolsó évem az ifiben szeretnék méltóképpen búcsúzni.

Marsicki R: Azzal lennék a legelégedettebb hogyha 3x megnyerné PATAK a bajnokságot és megkoronázná egy szép SZUPERKUPA GYŐZELEMMEL!!! Ezért mindent elfog követni a nándori trió ezt az egyet garantáljuk!! HAJRÁ PATAK SE!!!!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.