Pincze Ádám a Patak SE középpályása válaszol a felkészülésről és a tervekről.


 1.Már a hatodik felkészülési mérkőzéseteken vagytok túl, hogyan értékelnéd az eddigi munkátokat?

Úgy érzem a jó úton járunk, a játék amit szeretnénk játszani , kialakult, mindenki odatette magát meccsről meccsre javulunk , de még mindig vannak dolgok amiben fejlődnünk kell, leginkább védekezésben, és abban hogy folyamatosan jól tudjunk teljesíteni és sorozatban meccseket nyerni, mert csak akkor lesz esélyünk a kitűzött céljaink elérésére.

  1. Az utolsó három mérkőzésen 17 gólt rúgott a csapat, pedig nem a gyenge kategóriába tartoztak az ellenfelek, viszont még mindig elkerülhető gólokat kapunk.

17 lőtt gól nagyon szép , de az igazság az hogy voltak meccsek amin rengeteg ziccer kimaradt ,ezeken kell még javítanunk. A védekezés több meccsen borzasztó gyenge volt, de úgy érzem a szezon kezdetére a védekezésünk is rendben lesz! Ha pedig nem , akkor remélem mindig eggyel többet lövünk mint az ellenfél:) !!!

  1. Tavasszal a hazai mérkőzéseket is idegenben Borsosberénybe rendezitek, lesz-e, lehet-e ebből kára a csapatnak a játékban illetve a célkitűzésben?

Az hogy Borsosberényben játszunk nem fog gondot jelenteni, úgy érzem a csapat mentálisan sokat erősödött, képes arra hogy megbirkózzon ezzel, remélem a szurkolók oda is eljönnek majd minket bíztatni!

  1. Az eddig lejátszott edzőmérkőzéseken egyre jobban teljesítesz, át lehet ezt a formát menteni a bajnokságra?

Szerintem is egyre jobban megy játék, télen rengeteget futottam, teremtornák is sokat segítettek, de még mindig van miben javulni, úgyhogy minden meccsen próbálom a maximumot kihozni magamból , úgyhogy a bajnokságban még jobban szeretnék teljesíteni!

  1. A bajnokság végére mivel lennél elégedett egyéni és csapatszinten?

A bajnokság végére a 2.hellyel lennék elégedett, ami szerintem nem lehetetlen , sőt , elvárom magunktól! a helyezés mellett szeretném ha egyik meccsre se úgy néznénk vissza hogy nem tettünk meg mindent , vagy nem hoztuk ki belőle a maximumot! saját teljesítményemmel akkor leszek megelégedve, ha a csapat második helyen végez,mivel a csapatérdek az első, gólpasszokat adok, és szerzek legalább 5gólt! Ha ezek teljesülnek , akkor a vezetőség , a szurkolók , a csapat és a Mester is elégedett lehet! Mindent bele uraim!:)

 

Köszönjük Ádám, és sok sikert tavasszal!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.