Hasznos edzőmérkőzést játszottunk

Dalnoki Akadémia U-19 – Patak FC  3 : 4 ( 0 : 1 )

Patak: Pincze G – Szabó Z, Simó Zs, Paulicsek M, Horváth B – Oravecz R, Várhegyi T, Krausz T, Majer F – Huttyán A, Pásztor G.

Csere: Jeney D, Matuz B, Selinger T.

Gólszerzők: Oravecz R ( 43′, 77′ ), Selinger T ( 47′ ), Pásztor G ( 62′ )

Az újjá szerveződő, immár a megye egyben induló Bánk utánpótláscsapatával z NB III-ban szereplő Dalnoki Jenő Akadémia U-19-es csapata ellen játszottuk második felkészülési mérkőzésünket. Csapatunkat az előzetes tervek helyett csak tizenegyen képviselték, viszont három próbázó játékos is szerepet kapott.
A mérkőzés mindvégig jó iramú és sportszerű volt, csapatunk Oravecz révén a félidő vége előtt szerzett vezetést. A második félidőben egy gyors góllal nyitottunk Selinger révén, majd átlépve az egy óra játékot, a frissen igazolt támadónk Pásztor is be talált. A szimpatikus házigazda fiatalok előbb szépítettek, de Oravecz újabb góljával ismét három gólosra állította az eredményt. Az utolsó percekben vendéglátóink kétszer is betaláltak, kihasználva figyelmetlenségünket és fegyelmezetlenségünket, így alakult ki végeredmény. A felkészülésünk remek állomása volt a mai, bele illett a terveinkbe.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.