Mindenkinek jutott egy gól Szécsénybe

Szécsény VSE – Patak FC  11 : 0 ( 5 : 0 )
Felkészülési mérkőzés

Szécsény: Csampa – Pityi, Molnár, Mohácsi – Szintai, Csuka, Bene, Máté D ( Langa ), Gyenes – Szekeres, Szmolnik.

Patak: ifj. Oláh R – Szabó Z, Németh K, Mócsány R, Kürtössy O – Oravecz R, Várhegyi T, Huttyán A, Horváth B – Selinger T, Majer F.

Gólok: 1 : 0 ( 9′ ), 2 : 0 ( 13′ ), 3 : 0 ( 16′ ), 4 : 0 ( 42′ ), 5 : 0 ( 45′ ), 6 : 0 ( 55′ ), 7 : 0 ( 58′ ), 8 : 0 ( 64′ ), 9 : 0 ( 68′ ), 10 : 0 ( 72′ ), 11 : 0 ( 78′ )

Egy jó előre leszervezett felkészülési mérkőzésen az utolsó két napon derült ki, hogy a csapat jelentős része nem fog tudni eljönni, csapatunk egy kis segítséget is igénybe véve mégis elment a mérkőzésre és ha már saját magunknak nem tudtuk hasznossá tenni a találkozót, legalább a hazai csapatnak egy jó kis edzőpartnerei lehettünk. Sajnos azt kell mondani, ilyenért kár meccset szervezni!

Langa Attila: – az utolsó felkészülési mérkőzésünkön, sajnos előre tudtuk, hogy többen üdülés miatt nem tudnak majd megjelenni. Ehhez további két játékos csatlakozott munkahelyi, valamint magánéleti elfoglaltság okán, így egy kezdőcsapatra való játékossal vágtunk neki a mérkőzésnek, velem a padon. a foglalkozás elérte a célját, mert a jelenlévők megkapták a megfelelő terhelést. Az eredmény mellékes, hiszen ellenfelünk is igen tartalékosan tudott kiállni, de köszönjük nekik, hogy elutaztak a mérkőzésre. Sok sikert kívánok számukra a bajnokságban, mi pedig a héten megkezdjük az idei pontvadászatot a „fekete ló” ellen, hiszen az átalakult Bánk csapatáról nem sok információnk van azt leszámítva, a bajnoki cím a fő céljuk. A csapatom felkészült a megmérettetésre, és bizonyítási vággyal teli vannak a srácok.

Bella Sándor: Az utóbbi időben egyre nehezebb edzőmeccset összehozni a részünkről, ez ma mutatta meg magát igazán. Most lehetett volna egy jó pályán egy jó csapat ellen egy igazán jót futballozni, egy bővebb kerettel még feküdt is volna nekünk! Szombaton és vasárnap több játékosomról derült ki, hogy mégsem lesz a mérkőzésen! Kicsit szégyenlem magam, hogy csak ennyire futotta és nem tudtunk méltó ellenfelek lenni, de ha nekünk nem is volt hasznos a mai találkozó, legalább a Szécsénynek kellemes edzőpartnerei voltunk egy könnyed labdázgatáshoz! ( Nógrádifutball honlap )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.