Helyzetjelentés csapatunk háza-tájáról

A jövő héten labdarúgó csapatunk már élesben lép pályára, az őszről elmaradt Csitár elleni mérkőzést pótolva! Itt az idő, hogy a csapatot érintő néhány információról beszámoljunk.

Január 30.-án Szécsény ( 0 : 7 ) együttese ellen kezdtük meg a felkészülést, majd február 07.-én és 21.-én Nagyoroszi ellen mérkőztünk meg ( 11 : 1 és 9 : 1 ). Hátra van még a Nőtincs elleni utolsó felkészülési mérkőzés február 28.-án.

A tavaszi folytatásra keretünkben is volt némi változás. Távozott Molnár Dávid Mátyás aki Rétságra igazolt, neki köszönjük az itt eltöltött időt és sok sikert kívánunk új csapatában! Burai Dávid egyéb elfoglaltsága miatt nem tud a tavasszal a csapattal készülni, őt egyenlőre nélkülöznünk kell.

Az érkező oldalon is jegyezhetünk két rutinos futballistát. Krausz Tamás ( Nőtincs ) és Majer Ferenc ( Verőce ), őket nem kell külön bemutatni, biztosan erősségei lesznek csapatunknak! Néhány hónapos külföldi tartózkodás után újra csatlakozik Horváth Bence is keretünkhöz.

Jó hír továbbá, hogy felépült sérüléséből két futballistánk a kapus Pincze Gábor és gólerős támadónk Huttyán Attila! Mindketten részt vettek már egy-egy felkészülési mérkőzésen.

És a végére a legjobb hír! A nyáron gerincműtéten áteső Varga Valentin Olivér remekül halad a gyógyulással! Fut, edz és bár vár még rá két kisebb műtét, már a visszatérés gondolata foglalkoztatja. Ha minden jól alakul, akkor a bajnokság hajrájában akár néhány percre újra beszállhat a csapat sikeréért!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.