Másodszor is legyőztük Nagyoroszit felkészülési mérkőzésen

Nagyoroszi HBBSE – Patak SE  1 : 9 ( 0 : 4 )

Nagyoroszi: Brinyiczki – Dombai, Garazsi, Tóth A, Kovács P – Vasas, Pál, Busai ( Bander ), Virág, Kovács Cs – Víg

Patak ( 1.fi ): Oláh R – Kürtössy O ( Horváth B 25′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Várhegyi T, Paulicsek M – Oravecz R ( Majer F 25′ ), Krausz T, Németh L – Bogdány Zs ( Huttyán A 25′ )

Patak ( 2.fi ): Oláh R – Kürtössy O, Csókási Cs ( Simó Zs 67′ ), Horváth B ( Mócsány R 67′ ) – Oravecz R, Várhegyi T, Krausz T ( Németh L 67′ ), Paulicsek M, Majer F – Huttyán A, Bogdány Zs

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 5′ ), Bogdány Zs ( 24′ ), Majer F ( 37′ ), Huttyán A ( 41′ ), Bogdány Zs ( 48′ ), Bogdány Zs ( 58′ ), Bogdány Zs ( 68′ ), Bogdány Zs ( 86′ ), Oravecz R ( 87′ ) ill: Víg Á ( 76′ )

Ismét csoport ellenfelünknél és szomszédunknál volt jelenésünk. Tizennégy fő alkotta a mai keretet, a hazaiaknál tizenkettő. Első ízben volt jelen Mócsány, Csókási, Oravecz és a sérüléséből felépülő Huttyán. Az első játékrészben Bogdány duplázott, míg Majer és Huttyán egy-egy találatot jegyzett. A másodikban Bogdány tíz percenként szállította az újabb gólokat, támadónk ebben a játékrészben négyszer volt eredményes. A végén még Oravecz is betalált, a hazaiak Víg révén szépítettek.
Ami viszont a mérkőzést illeti, az messze elmaradt attól, amit mostanra azért már hozni kellene. Sok volt az eladott labda és a játék irama sem az volt amit vártunk.

Garazsi József: Megint csak azt tudom mondani, hogy nagyon az út elején tartunk. Fizikálisan és játékban is nagyon messze vagyunk az általam elvárt és elfogadottnak tartott szinttől. Talán ezzel nem sértek meg annyira senkit! Jó csapat a Patak, szépen passzolgatnak, a helyzeteiket pedig kilencven százalékban kihasználják. Nem tudtuk megnehezíteni a dolgukat. Hiába mondtam a srácoknak, hogy egy jó edzésnek tudjuk be a meccset és fussunk kifulladásig, hogy érjen valamit. Természetesen akkor is kikapnánk, de legalább rakódna a fiúkra fizikálisan. Továbbra sem csináljuk meg a taktikai faultokat. Hagytuk szépen játszani az ellenfelet. Pedig az benne van a fociban, hogy beáll az ellenfél elé vagy fellököd. Egy erősebb csapat ellen ezt kell játszani. Főleg nekünk, az út elején. Aztán meg sopánkodnak, hogy megint mennyit kaptunk. Az a baj, hogy nem mindenki veszi komolyan ezt az egészet, heti legalább egy edzés és négy-öt csere nem ártana.”

Bella Sándor: „Nem vagyok maradéktalanul elégedett a látottakkal! Szertelenül, a mérkőzés nagy részében ötlettelenül futballoztunk. Jól éreztük magunkat a pályán, jó hangulatban játszottunk, de a játék minőségére nem sokat adtunk.” ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.