Hétvégi előzetes: Patak – Legénd

Vasárnap az ötödik forduló következik, csapatunk hazai pályán fogadja Legénd együttesét.

Legénd az előző szezonban az utolsó 14. helyen végzett mindössze négy ponttal. Egy-egy győzelmet és döntetlent értek el csupán. Az egymás elleni mérkőzéseket csapatunk nagy fölénnyel nyerte, hazai pályán ( 7 : 1 ), idegenben ( 5 : 1 ) arányban.
A mostani idényben még pont nélkül álló legéndiek eddig mind a négy fellépésükön vereséget szenvedtek, vagyis csak három mérkőzésükön, mert a második fordulóba nem mentek el Becskére, így azt a mérkőzést is „elvesztették”. Az előző fordulóban Erdőkürtöt fogadták akik magabiztosan győztek ( 3 : 5 ). Bár minden meccset nagyobb különbséggel veszítették el, azért minden meccsükön lőttek gólt, gólokat!
Ami a pataki csapatot illeti, jó hangulatba készülhetnek, hiszen az eddigi mérkőzéseket sikerrel vették és Rétsággal karöltve hibátlanok eddig! Rossz hír, hogy a nyáron igazolt támadó Kutnyik Tamás megsérült az előző fordulóban és mint kiderült hat hetes kihagyás vár rá! Mák Csaba pedig külföldi munka miatt bizonytalan időre szintén kiesett a keretből! Van jó hír is! Ismét csatasorba áll Kürtössy Ottó!
A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik. Játékvezetői hármas a Keresztes László, Kovács Máté, Szolik Milán lesznek.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.