Hétvégi előzetes: Rétság VSE – Patak SE

Szombaton 16 órától a bajnokság eddig két hibátlan csapata méri össze erejét! Csapatunk Rétság vendégeként lép pályára!

A Rétság csapata az előző szezonban még a megye kettőben szerepelt és ott a 13 csapatból a 9. helyen végzett, de utánpótlás gondjaik miatt az idei pontvadászatot már a megye háromban kezdték meg. Eddigi teljesítményük több, mint figyelemre méltó, hiszen hibátlanul vették mind az öt fordulót! A nyitányon magabiztosan verték az idén meggyengült Nézsát ( 5 : 2 ), majd Ősagárdot is bevették ( 3 : 1 ). Következett két hazai mérkőzés, Legénd ( 5 : 2 ) és Becske ( 6 : 0 ) ők sem okozott számukra különösebb nehézséget, majd az előző körben a harmadik helyezett Erdőkürt vendégei voltak és onnét is elhozták a három pontot ( 3 : 2 )! Az öt forduló alatt szereztek 22 gólt, amire csak 7-szer válaszoltak az ellenfelek. Gólerősségüket bizonyítja, hogy kilenc játékosuk is betalált már, köztük a nyáron igazolt Pintér Attila ( 8 ) gólnál tart.
És amiért jelenleg a második helyet foglalják el az, hogy csapatunk is hasonló mutatókkal rendelkezik, mint szombati vendéglátóink! A pataki csapat az első fordulóban hazai pályán Felsőpetény ( 3 : 2 ) ellen vette sikerrel az akadályt, majd Ipolyszögön ( 7 : 1 ) is magabiztosan nyert. A harmadik körben sajnos a Nézsa nem jött el, így a „zöldasztal” mellett kaptuk meg a pontokat. Ősagárdról is sikerült elhozni a pontokat ( 3 : 1 ), majd egy hete hazai pályán kiütéses győzelmet szereztünk Legénd ellen ( 9 : 0 )! A pataki csapat is gólerős, 25 gólt szereztek eddig amire csak 4-et kaptak az ellenfelektől! A csapat góljait nyolcan szerezték, köztük Bogdány Zsolt ( 5 ), Szabó László ( 4 ) találatot jegyez.
A mérkőzés Szombaton 16 órakor kezdődik. A mérkőzést Bera Balázs vezeti, két segítője Szakal Tamás és Pál Adrien lesznek.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.