Huszonnégy óra alatt a második meccsét is megnyerte a csapat!

Tereske KSE – Patak SE  2 : 5 ( 1 : 1 )
Játékvezető: Urbán Viktor ( Pál Adrien, Moldován Péter )

Tereske: Candidó – Vas, Váró, Kosik E. Jakubecz – Dóbiás P, Szabó G, Kiss G ( Koczka 60’ ), Dohány ( Adi 64’ ) – Babicz ( Orsós 69’ ), Dóbiás D.

Patak: Pincze G ( Oláh R 46′ ) – Szabó Z ( Kürtössy O  ), Fritz I, Paulicsek M, Mócsány R – Majer F, Várhegyi T, Krausz T, Németh L ( Bogdány Zs 46′ ) – Oravecz R ( Horváth B ), Huttyán A.

Sárgalap:  Vas ( 50′ ), Szabó G ( 75′ ) ill: Oláh R ( 75′ )

Gólszerzők: Oravecz R ( 43′ ), Mócsány R ( büntető  65′ ), Mócsány R ( büntető 69′ ), Bogdány Zs ( 80′ ), Krausz T ( 88′ )

Nem egészen huszonnégy óra leforgása alatt második mérkőzésünkre készültünk, most a soros fordulóban a Tereske ellen szintén idegenben. Ugyanaz a tizenöt fő készült ma is, akik egy nappal korábban is játszottak. Sajnos nem tarthatott velünk egyik mérkőzésre sem Simó, Csókási, Faludi, Szabó L és Szekeres sem.

Várhegyi Tamás és Krausz Tamás a mai mérkőzésen sokat dolgozott a középpályán.

Gyorsan szemet szúrt, hogy a hazai csapat a saját térfelére betömörülve a kontrákra épített, de az is, hogy a mi játékunk is akadozott helyenként. Nem volt jó a mérkőzés ezen időszaka, inkább brusztolós mint látványos, élvezhető lett volna. Mindkét csapat állta a sarat, a kapuk nem nagyon kerültek veszélybe egészen a 40. percig. Ekkor egy közeli fejessel megszerezték a vezetést a hazaiak! Sokat nem kellett várni a válaszra, mert a 43. percben Oravecz lövése talált utat a kapuba! erősen felejthető első félidő után a folytatásban már kicsivel harcosabb játékot vettünk fel. Gyűrték egymást tisztességesen a csapatok, de fogást egyik oldal sem talált a másikon egészen a 65. percig. Egy kapu torkában lévő keveredés után Bogdányt rúgták meg, a tizenegyeshez Mócsány futott neki és vágta a bal sarokba a labdát! Védőnk négy perccel később ismételhetett, miután Majert is elkaszálták így ezért is járt a büntető! Ekkorra már kézben volt a meccs is, már egyértelműen mi szerveztünk, mi irányítottunk, majd a 80. percben Bogdány is feliratkozott a gólszerzők közé, miután Huttyán jobb oldali beadását közelről értékesítette!
De a hazai csapat sem adta fel teljesen, egy tizenhat méterről meglőtt labdát Oláh még hárította, de a kipattanóra csak Tereskei játékos érkezett aki a kapu közepébe lőtt a 84. percben. A végeredményt Krausz állította be, miután Huttyán középre passzolt labdáját egy hazai védő elvétette, az így középpályásunk elé került és neki már csak a tehetetlen kapus mellett a jobb alsó sarokba kellett gurítani!
A csapat megdolgozott és kiérdemelte a mai győzelmet. Huszonnégy óra alatt a második meccse volt a fiúknak, akik becsülettel helyt álltak. Nem volt egy látványos jó mérkőzés a mai, de eredményes és ez a lényeg! Megérdemelt győzelem volt! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Babicz András: Nagyszerű mérkőzést játszottunk a csoport legjobb támadófociját nyújtó Patak ellen! Hatvanöt percig tökéletesen működött, amit elterveztünk, zártan védekeztünk, szép kontrákat vezettünk. Ekkor azonban öt perc alatt kapott az ellenfél két tizenegyest, amit értékesített is, és innen már nem tudtunk fölállni, pedig megvoltak a lehetőségeink. Most látszott igazán, hogy amíg mi minden meccsen a helyzeteink ötödét használjuk ki, addig egy dobogós csapatnál ez fordítva van…

Bella Sándor: – Termékeny hétvégén vagyunk túl, huszonnégy óra alatt két bajnoki mérkőzést sikerült megnyernünk, és ezalatt tizenhat gólt lőnünk! Az első félidőben nem sok felépített támadást láthattunk, inkább a küzdelem dominált, helyzet is alig volt. A félidő vége felé szereztek vezetést a hazaiak, de még a szünetig sikerült egyenlíteni. A szünetben frissítettem és kissé alakítottam a csapaton abban bízva, hogy a magunk javára tudjuk fordítani a mérkőzést. Ez alig több, mint egy óra játék után sikerült egy büntetőből szerzett találattal, majd néhány perccel később újabb büntetővel növeltük is előnyünket! Itt már úgy éreztem, meg lehet a meccs, ráadásul a csapat játéka is sokat javult. A hajrában aztán előbb mi, majd a Tereske, aztán újból mi voltunk eredményesek így a vége igen szépre sikerült. Elmondhatom, hogy az első félidő kiegyenlített játéka után a második játékrészben nyújtott teljesítményünkkel győzelmünk teljesen megérdemelt. Büszke vagyok a csapatomra, Tereskének további sok sikert kívánok! ( nogradifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.