Pótolt mérkőzésen gálázott a csapat!

Felsőpetény SE – Patak SE  0 : 11 ( 0 : 5 )
Játékvezető: Boda Viktor ( Szász Kornél )

Felsőpetény: Csámpai – Misják, Tóth P, Belovai ( Rendi 56’ ), Kocsis ( Parádi 46’ ) – Karacs, Sógor, Sulyán ( Benyusovics 74’ ), Varga B – Garai M ( Tabics 46’ ), Garai G.

Patak: Pincze G ( Oláh R 46′ ) – Szabó Z, Fritz I, Paulicsek M, Mócsány R – Oravecz R, Várhegyi T ( Kürtössy O 68′ ), Németh L, Horváth B ( Krausz T 46′ ) – Huttyán A, Bogdány Zs ( Majer F 61′ )

Sárgalap: Belovai T ( 24′ )

Góllövők: Bogdány Zs ( 4′ ), Mócsány R ( büntető 11′ ), Bogdány Zs ( 15′ ), Bogdány Zs ( 16′ ), Bogdány Zs ( 33′ ), Bogdány Zs ( 49′ ), Huttyán A ( 55′ ), Majer F ( 64′ ), Huttyán A ( 85′ ), Huttyán A ( 87′ ), Németh L ( 90′ )

Németh László jó mezőnymunkájával tűnt ki és a végeredményt is ő állította be!

Egy korábban elmaradt mérkőzést pótoltunk egy nappal a Tereske elleni soros bajnoki meccs előtt! Szép időben és egy jó pályán futballoztunk és kapusunknak Pinczének kellett mindjárt a meccs elején egy nagyot védenie! Bekezdett a hazai csapat, de a 4. percben Bogdány találatával mégis mi szereztünk vezetést! Az Oravecz buktatásáért megítélt büntetőt Mócsány értékesítette a 11. percben és máris könnyebben érezhette magát a társaság! Az első negyedóra zárásaként Bogdány fejelt gólt Várhegyi  szöglete után, majd egy minutummal később ismét Bogdány volt eredményes Huttyán passzát követően! Tulajdonképpen el is dőlt a mérkőzés, a csapat ettől függetlenül jó felfogásban és nagy kedvel  focizott. Huttyán – Bogdány ismét, majd Bogdány ha szerencsével is, de megszerzi csapata ötödik találatát!
A szünetben váltott csapatunk, a kapuban Oláh folytatta, míg a mezőnyben Horváthot Krausz váltotta. Akárcsak az első félidő elején, most is hazai helyzettel indult a mérkőzés, de Oláh hárított, aztán Németh bedobása tisztán találta Bogdányt, aki közelről a hálóba fejelt a 49. percben! Hat perccel később Bogdány fejjel viszi el a labdát védője mellett, majd a középen érkező Huttyánhoz passzol, aki a bal alsó sarokba pörget! Élvezetes és jó iramú volt a mérkőzés, számunkra főleg, hiszen szinte minden helyzetből gólokat szereztünk. A 64. percben Várhegyi cselezgetett a tizenhatoson belül, majd jó ütemben passzolt a pár perccel korábban beállt Majer elé, miközben Várhegyit hátulról elkaszálták! Majer értékesítette a helyzetét, de a jogos lap utólag elmaradt! Egy gyors kontra támadás után Szabó Z – Oravecz – Huttyán volt a labda útja, majd utóbbi a bal alsóba lő a 85. percben és mindössze három perccel később Németh gyorsan elvégzett szabadrúgásával iramodott meg, majd lőtte el a tehetetlen kapus mellett a hálóba a labdát! De még mindig maradt a csapatba tartalék, Huttyán az alapvonalról adott középre és az érkező Németh két méterről az üres kapuba lőtt!
A mai meccsen minden sikerült amit a csapat akart, szépen futballoztak és rúgtak szép gólokat. Teljes mértékben ráerőltette a csapat az akaratát az ellenfélre, hibákra késztette, amiket gólra is váltott. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Laczkovszki Zsolt: Gratulálok a Pataknak, megérdemelten győztek. Mi összeestünk és elengedtük a meccset. Hajrá Petény!

Bella Sándor: Egy korábban elhalasztott mérkőzést pótoltunk ma Felsőpetény ellen. Büszke vagyok csapatom mai teljesítményére, hiszen mindvégig nagyon jó hozzáállást tanúsított! Felszabadultan futballoztunk, élveztük a mérkőzés minden percét. Fegyelmezettek, sportszerűek, és ami fontos, hogy eredményesek voltunk. A mérkőzés egészét tekintve ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet, a hazai csapatnak pedig kívánok további sok sikert.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.