Jó játékkal vertük szlovák ellenfelünket

Patak SE – TJ. Nenince   4 : 2  ( 3 : 1 )

Felkészülési mérkőzés 2018 02 04

Patak, Sportpálya

 

Patak: ( 1. félidő ) Barna B – Kürtössy O, Paulicsek M, Pincze D, Fábián L – Oravecz R, Várhegyi T, Németh L, Varga F – Bogdány Zs, Ujvári J

( 2. félidő ) Barna B – Vajzer M, Gál M, Simó Zs, Fábián L – Oravecz R, Várhegyi T, Németh L, Gilyen M – Bogdány Zs, Ujvári J

( 70’ perctől ) Barna B – Vajzer M, Simó Zs, Pincze D, Gál M – Paulicsek M – Oravecz R, Varga F, Várhegyi T, Gilyen M – Ujvári J

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 3’, 11’, 16’ ), Németh L ( 56’ )

 

„Ő rá figyeljünk” mondhatná a Bogdány Zsoltra mutató játékos, hiszen támadónk negyedóra alatt mesterhármast ért el a mérkőzés elején!

Idei első hazai mérkőzésünkön az első győzelmet is megszereztük, a szlovákiai Nenince csapata ellen! Az egy héttel ezelőttihez képest a mai összecsapásra már jóval acélosabb keret jött össze. 15 fő, ebből ismét volt 3 utánpótlás játékos!

Alaposan bekezdtünk, az eredményjelző még csak 16 percet mutatott, amikor már 3 : 1-re vezettünk szlovák barátaink ellen! Bogdány volt eredményes mindhárom alkalommal! A továbbiakban már nem volt ennyire akció dús a játék, bár az irammal nem volt gond, de túl sok hiba csúszott mindkét csapat játékába. Ifjú kapusunk két ízben is remek védést mutatott be, ezekből könnyen gól is lehetett volna!

A második félidőben egy szögletet követően Németh növelte csapata előnyét, és hiába játszottunk fölényben, ez meddőnek bizonyult. A 73. percben szépített a vendégcsapat, majd volt egy-két veszélyes elfutás is a részükről, de komoly gólhelyzet nem alakult ki ebből.

Aztán a mi csatáraink előtt is adódott lehetőség, pontosan három, de egyik lehetőséget sem sikerült gólra váltani, legalább kettőt illett volna!

A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket, ebben a szakaszban ez a teljesítmény reálisnak mondható. De a továbbiakban szükségszerű a javulás! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.