Két vereséget követően ismét győzelemnek örülhettünk

Patak FC – Bernecebaráti-Kemence  6 : 1 ( 1 : 0 )
Játékvezető: Kis Gergő Zsolt (Kis Zsolt, Szűcs Martin László)

Patak: Farkas D – Kürtössy O, Forgács L (Faludi T 76′), Paulicsek M, Fábián L – Horváth B, Várhegyi T, Németh L, Dombi D – Oravecz R, Takács G.

Bernecebaráti: Marót (Esztergomi 23’) – Tóth K, Németh K, Víg (Nagy I 46’), Fabi – Szilágyi (Sági 73’), Pál L, Gáspár, Busai – Bugány, Bálint T (Gláz 55’)

Góllövők: Takács G (41′, 61′), Oravecz R (68′, 86′, 90′), Pincze G (84′) ill: Bugány B (64′)

Sárgalap: Németh K (49′)

Az a Bernecebaráti látogatott hozzánk, akik az elmúlt három mérkőzésükön két győzelmet és legutoljára egy meglepetésnek számító döntetlent értek el! Ellenben a mi házunk táján nem lehetett felhőtlen a hangulat, hiszen a két utolsó meccsen vereséget szenvedtünk. Számunkra az ősz a bizonytalanságról szól, nem tudni ki lesz a következő aki kidől a sorból! Most Váró Péter került ebbe a helyzetbe, növelve a maródiak listáját. Kürtössy Ottó, Forgács Levente és Várhegyi Tamás pedig sérülten vállalták a játékot!

Rengeteg helyzetet dolgozott ki csapatunk amiből hatot értékesített a Bernecebaráti elleni mérkőzésen.

A korábbi mérkőzésekkel ellentétben meglepően jó felfogásban kezdte csapatunk a játékot, Dinamikus és fegyelmezett játékával a csapat gyorsan az ellenfél értésére adta, hogy ma a bajnoki pontok itthon maradnak! Egymás után dolgoztuk ki a jobbnál jobb helyzeteket, de a várt gól nem akart be akadni a vendégek kapujába! Közeledve a szünetig el mondhattuk, hogy volt két kapufánk, négy alkalommal a gólvonalról mentettek, valamint lövések és fejesek, amik ugyanúgy elkerülték a kaput vagy Marót illetve a helyére beálló Esztergomi védett remekül! A szünet előtt azért vezetést szereztünk Takács révén, így mégis csak előnnyel mehettünk a pihenőre. Szerkezeti váltáson esett át a csapat abban bízva, hogy eredményesebbek lehetünk, de a folytatásban is csupán nagy helyzetekre futotta. Egy óra játékot követően Takács közeli fejessel növelte az előnyt és egyben megadta a jelet a további gólokhoz, amik ha késve is, de végül érkeztek! Előbb azért még a vendégek kihasználták védelmünk egy kisebb zavarát és szépítettek, de fölényünk miatt nem volt érezhető, hogy többet is tehetnek. Az első félidőben is nagy kedvel játszó és többször is helyzetbe kerülő Oravecz gólja igazából el is döntötte a találkozót, de még sok volt hátra a meccsből. A csereként mezőnybe beszálló kapusunk Pincze lőtt gólt, majd ismét Oravecz volt eredményes, utóbbi kétszer is! Az utolsó hat percben háromszor is sikerült bevenni a vendégek kapuját!
Sajnos hétről-hétre nagyon komoly létszám gondokkal küszködik csapatunk, nehéz előre tervezni, hol erősebb, hol gyengébb az adott meccsre megjelenő létszám, de igyekszik és ez becsülendő dolog! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

 

Bella Sándor:Két vereséget követően ma ismét győzelemnek örülhettünk. Csapatom nagyon fegyelmezetten, és ami fontos, eredményesen játszott. Az első félidőben jobban futballoztunk, a gólokat viszont a másodikban szereztük. Bár ma is nagyon sok hiányzónk volt, azért kicsivel jobban néztünk már ki, mint a korábbi meccseken. Akár már az első félidőben el dönthettük volna a mérkőzést, de nagyon sok helyzet maradt kihasználatlanul. A győzelmünk egy percig sem forgott veszélybe és a helyzetek alapján az eredmény is reálisnak mondható. Hagy említsem még meg, hogy a mérkőzést egy tizenöt éves, első felnőtt meccsét dirigáló fiatalember vezette, aki nem okozott csalódást szerintem egyik oldalnak sem. Mi szurkolunk neki, hogy legyen sikeres, és a bernecei barátainknak is további sok sikert kívánok!

Németh Krisztián: Az első félidőben kellett egy kényszerű cserét csinálnunk, kapusunk megint megrántotta a térdét, a másik hálóőrünk viszont jól pótolta őt. A szünetig jól álltuk a sarat. Sajnos a pihenő alatt is egy kényszerű váltást kellett végrehajtani. Ez megbosszulta magát. A srácokkal megbeszéltük az öltözőben, ezúttal nem volt meg az akarat, az a tűz, ami eddig. Ezek most valahogy hiányoztak, ami lehet, betudható a sérüléseknek is, ami kicsit lehúzta a csapatot. Emellett az is rányomhatta a bélyegét a teljesítményünkre, hogy elnökünk a múlt hét óta kórházban van. Érződött a gárdán, hogy nem tudunk úgy ott lenni fejben, mint korábban, de hála istennek, vezetőnk jól van, erősödik. Várjuk őt haza szeretettel! A nehézségek ellenére, szerintem nincsen szégyenkezni valónk. Megérdemelt hazai győzelem született. Gratulálok a Pataknak a győzelemhez és további sok sikert kívánok nekik! Mi pedig készülünk az utolsó mérkőzésre. (Nógrádifutball.hu)

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.