Köszönet a szponzorainknak, támogatóinknak és lelkes, kitartó szurkolóinknak.

Csapatunk e remek teljesítményéhez elengedhetetlen a megbízható háttér. Ma, amikor a kis csapatoknak nagyon nehéz segítőkész támogatót találni, csapatunknak szerencsére több is van! Bátran kijelenthetjük, nélkülük ma már nem lenne a Patak FC! Így Karácsony előtt pedig szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt évben az egyesület segítségére voltak! Reméljük a bizalom és a segítőkészség a továbbiakban is megmarad!


Vegyük sorba azokat, akiknek köszönettel tartozunk önzetlen segítségükért.

– Sajgó Ferenc (Derék Pataki Zrt.)
   Főként anyagi segítséget nyújt a helyi Zrt, de számíthatunk a rendezvényeknél és a pálya karbantartásánál is a támogatásra.
– Bugyi Ferenc (Road-Eurotrans)
   Tárgyi eszközökben, felszerelésekben kapunk nem kevés támogatást.
– Patak község önkormányzata
   Az önkormányzat a mai nehéz helyzetben is a tőle telhető módon segíti és támogatja az egyesületet. Az pénzügyi segítség mellett a pálya és környéke karbantartásában, rendezvényeknél való         segítségben számíthatunk rájuk.
– Berecz Péter (vállalkozó)
   A helyi kötődésű vállalkozó elsősorban anyagi téren igyekszik segíteni a csapaton.
– Faludi Tamás
   Csapatunk játékosa ma már a pályán kevesebbet, a pályán kívül viszont annál többet tesz az egyesületért. Már több ízben segítette a csapatot anyagilag, de a rendezvényeknél és a csapat    összetartásoknál is mindig az elsők között van.
– Fehér Henrik (Fehér vakolat Kft)
   Még édesapja kezdte a csapat támogatását, de szerencsére fia is erről tett ígéretet amit be is tart. Anyagi segítség mellett kaptunk már egy garnitúra szerelést is a Fehér vakolat-tól.
– Fülöp Húsbolt
   A legújabb támogatónk! Az év végére tervezett csapatösszetartás miatt kerestük fel őket, akik nagyon szívesen segítenek egyesületünknek. Bízunk benne, hogy ez hosszabb kapcsolat is lehet a Patak FC és a Fülöp Húsbolt között!

Köszönettel tartozunk szurkolóinknak, szimpatizánsainknak, akik akár a helyszínen akár a távolból figyelve, de figyelemmel kísérték csapatunk mindennapjait, szereplését. Arra törekszünk a jövőben is, hogy a csapat a játékával örömet szerezzen ezeknek az embereknek és maximálisan kiszolgálják őket, hiszen egy csapat sem ér semmit szurkolók nélkül!
A Pataki Futball Club vezetése és sportolói köszönjük az eddigi segítséget, támogatást, biztatást és kívánunk Békés Boldog Karácsony valamint Eredményekben gazdag Boldog Új Évet!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.