Küzdelmes mérkőzésen számunkra fontos pontokat veszítettünk

Patak-Bercel 1-2 (1-1)

Vezette: Chikán P. (Korbely Zs., Percze F.)

Patak: Pincze G. – Ánik, Simó, Pincze D. (Varga F., 46.), Fábián L. (Kürtössy, 65.) – Oravecz (Mácsik, 65.), Várhegyi, Paulicsek, Ujvári – Bogdány, Huttyán (Németh L., 46.). Vezetőedző: Bella Sándor.

Bercel: Jantos – Lőrincz, Bercsényi, Széles B., Kovács B. – Jakus, Bodor, Rácz D., Menyhei – Vitányi, Dallos. Játékos-edző: Vitányi László.

Sárga lap: Pincze D., Simó, Németh L., ill. Bodor, Széles G. (a kispadon), Lőrincz

Piros lap: Bercsényi (65., Bercel)

Gól: Bogdány (7.), ill. Bercsényi (9.), Dallos (55.)

Jók: Pincze G., Várhegyi, Paulicsek, ill. az egész csapat

Bella Sándor: Paprikás hangulatú, indulatoktól sem mentes mérkőzésen maradtunk alul a bajnokság egyik favoritjának számító Bercel ellen. Nem volt könnyű meccs, de igyekeztünk megtenni majdnem mindent, hogy itthon tartsuk a három pontot és továbbra is tapadjunk az első két helyezettre! Lehet, hogy a csapat második félidei játékában közrejátszott, hogy a szünetben két kényszerű cserét is végre kellett hajtani, de nem volt más választásom. Sajnos ismét kevés párharcot nyertünk meg, pedig párharcokkal, sok futással eltüntethető a tudásbeli különbség, azért az alapképesség is meghatározó! A Bercel megérdemelten győzött, mert minden téren többet tett ezért, gratulálok a második helyükhöz!

Vitányi László: Végre egy olyan mérkőzés, amilyenért érdemes pályára lépni! Mindkét csapat igyekezett focizni és a saját játékát ráerőltetni az ellenfélre. Voltak helyzetek, lelkes volt a közönség, mindkét kispad ezer fokon izzott, a játékosok pedig igyekeztek megfelelni az elvárásoknak. Sajnos a mérkőzés utolsó részében volt néhány, már-már a sportszerűtlenséget súroló jelenet (a mi részünkről fault), de ettől függetlenül elmondhatjuk, hogy egy izgalmas, férfias küzdelemmel búcsúztattuk az őszi szezont. A csapatom akaratát, hozzáállását dicséri, hogy ennyi sérülttel és csere nélkül is sikerült megszerezni a három pontot, amihez gratulálok nekik! A pataki csapat igazolta hírnevét, szimpatikus alakulatot ismertem meg bennük, akiknek további sok sikert kívánok! Minden nógrádi résztvevőnek jó pihenést és kellemes ünnepeket szeretnék kívánni! Köszönöm a Nógrádifutballnak, hogy kíváncsi volt a véleményemre!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.