Meggyőző játék és győzelem Érsekvadkert ellen

Patak SE – Érsekvadkert VSE  4 : 2  ( 1 : 2 )

Felkészülési mérkőzés 2018. 02. 17.

 

Patak: Barna B – Balla G, Vajzer M, Révész R, Baranyi R – Kürtössy K, Gilyen M, Beluczki T, Dombi D – Mátyás L, Deme A

Csereként pályára léptek: Vidák I, Pajor K, Bella M, Szaniszló M, Imre F, Kürtössy L

 

ÉVSE: Orem – Lantos, Maglódi, Tóth, Balga – Virág, Dávid, Varga – Vachó, Radics, Takács
Csereként pályára lépett: Lakatos J., Kristóf

 

Gólszerzők: Deme A ( 2 ), Mátyás L, Beluczki T ill: Takács S ( 2 )

 

Tizenhét játékos készülődött az első felkészülési mérkőzésre, köztük öt friss igazolással! Ellenfelünk az egy osztállyal felettünk szereplő Érsekvadkert volt, és ott is megfigyelhettünk új arcokat.

A mérkőzés meglepően jó iramban kezdődött a barátságtalan időjárás és a nehéz pálya ellenére, igaz mindkét csapat nagyon sok hibával játszott. Az első negyedóra végén büntetőből szereztek vezetést a vendégek, amit a friss szerzeményünk Mátyás levente egalizált a félidő derekán! Hogy a vendégek mehessenek elégedettebben az öltözőbe, arról egy gyors bal oldali támadással gondoskodtak, amit góllal fejeztek be a vadkertiek.

A folytatásban jöhettek a friss emberek és az újabb egyenlítés Deme révén. Nem bírtunk újítani, pedig voltak lehetőségeink. Ellenben ismét büntetőt rúghattak a vendégek, amit Barna hárított! Beluczki egy szép átlövéssel szerezte meg a vezetést, majd ismét Deme volt eredményes, kialakítva csapatunk 4-2 es győzelmét!

Az első gyakorló mérkőzésen nem is annyira az eredmény volt számunkra fontos, sokkal inkább az, hogy az átalakított keret mielőbb megismerje egymást és minél jobban összeszokjon! Harcias, jó iramú mérkőzés volt, de jócskán van még munka a fiúk előtt, hogy a bajnoki kezdésre ütőképes csapat lehessünk.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.