Erőtlenné és elképzelés nélkülivé sikeredett az utolsó gyakorló mérkőzésünk

Ipolyszög – Patak SE  2 : 3 ( 1 : 0 )

Felkészülési mérkőzés

 

Patak: Pincze G – Vajzer M, Ánik G, Pincze D, Kürtössy O – Mácsik L – Oravecz R, Varga F, Németh L, Beluczki T – Ujvári J

II.félidő: Pincze G – Balla G, Ánik G, Pincze D, Kürtössy O – Mácsik L ( Kürtössy K 75’ ), Varga F, Németh L, Gilyen M – Oravecz R, Ujvári J

Góllövők: Öngól ( 47’ ), Oravecz R ( 53’, 60’ )

 

Utolsó felkészülési mérkőzésünkön is hasonlóan az egy héttel korábban játszott meccshez, most is kilenc felnőtt és öt ifjúsági játékos alkotta a keretet.

A mérkőzésen gyorsan kiderült, hogy ma nem sok örömünk lesz a csapat játékába, mert enerváltan, ötlettelenül játszottak. Egy kapufával indítottunk, a 12. percben Varga F lövése a jobb kapufáról gurult végig a gólvonal előtt, majd a hazaiak felszabadítottak. Egy perc múlva a hazai csapatnak ekkora helyzet sem kellett a gólhoz, sőt! helyzet sem kellett! Kapusunk rosszul végzett el egy kirúgást, amiből a rosszul helyezkedő védőink között a kapunkba lőttek! Rossz volt nézni az ötlettelen harmatgyenge játékunkat, de a 37. percben végre focihoz hasonlító jelenetet láthattunk. Németh-Ujvári összjáték után Ujvári ziccer helyzetben a kapusba lőtt! Varga F is egyenlíthetett volna a félidőre, a leshatárról indulva került helyzetbe, de talán kicsit korán rúgta el a labdát így oda lett ez a helyzet is!

Fordulás után két frissen beállt ifistával és egy másik hadrenddel folytattuk és gyorsan meg is lett az egyenlítés is! Oravecz cselezte be magát az alapvonalig, majd adott be a kapu elé, de az Ujvári elől menteni akaró hazai védőről a kapuba került a labda! Ekkor úgy tűnt, hogy használt a félidei fejmosás, mert hat perccel később a vezetést is megszereztük! Varga F Játszotta ki jobbra a labdát ahol Oravecz előbb tolt rajta egyet, majd a bal alsó sarokba lőtt! Sőt növeltük is az előnyt! Újabb hét percet követően Gilyen másolta le az első gól előtti szituációt és adott középre, de most saját embert talált a labda és Oravecz közelről fejelt a kapu jobb oldalába! És idáig tartott az, amit futballnak hívunk, mert ezek után ismét vissza estünk a kezdeti értékelhetetlen valamire. Rásdásul a harmadik gólunkat követően két percen belül ismét sikerült gólhoz segíteni ellenfelünket így a hátralévő félóra még tartogatott kisebb izgalmakat. A legnagyobb a 88. percben a mi nevünkhöz, pontosabban Oraveczhez füződik. Egy formás támadás után lövése a kapufáról vágódott vissza a mezőnybe.

A felkészülésünk leggyengébb teljesítményével rukkolt ki a csapat ezen a találkozón. Még ilyenkor, edzőmérkőzésen sem elfogadható ez a teljesítmény! Pozitívum, hogy az öt ifjúsági játékosból akárcsak a múlt héten, most is ketten debütáltak a felnőttek között!  

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.