Mély talajon szenvedve gyűjtöttük be a három pontot

Borsosberény SE – Patak FC  0 : 5 ( 0 : 1 )
Játékvezető: Urbán Viktor (Boda Viktor, Horváth Sándor)

Borsosberény: Balla – ifj Oláh J, Kovács P, Csósza (Varga A 56’) – Farkas, Oláh P (virág Zs 46’), Virág D, Bulejka (Oláh Sz 63’) – Gyurcsán, Koren (Suhaj 66’)

Patak: Pincze G – Kürtössy O, Váró P (Mócsány R 46′), Csókási Cs, Tóth A (Horváth B 46′) – Fábián L, Várhegyi T, Forgács L (Dombi D 66′), Németh L – Oravecz R, Takács G.

Góllövők: Oravecz R (9′, 70′, 78′), Virág D (60′-öngól), Forgács L (63′)

Oravecz Roland (8) három találattal vette ki a részét Borsosberény legyőzésében.

A szombat déli kezdés nem a legideálisabb amatőr szinten a játékra, de mit tehettünk mást, játszani kellett. Mindössze tizennégyen alkották a keretet, és még ebből is Mócsány és Horváth is csak a kispadon kapott helyet. Harmadiknak ott ült a sérüléséből lábadozó Dombi is.
Az nagyon gyorsan ki derült, hogy ezen a napon a pálya talaja is ellenfelünk lesz, sajnos a sok csapadéktól elég sáros és csúszós volt, ami elsősorban a mi játékunkra volt hatással. Körülményeskedtünk, csúszkáltunk, folyamatos játék ki sem tudott alakulni, igaz úgy tűnt, mintha kissé unottan futballozna a társaság. Szerencsére azért tudtunk egy gólt szerezni, igaz ehhez kellett egy nagy hiba a hazaiak részéről is. Erőtlen és ötlettelen volt az előre játékunk, csak Forgácsnak volt egy nagy ziccere és egy kapufája. A fordulást követően már valamelyest pontosabbak voltunk, továbbra sem játszottunk jól, viszont gólokat szereztünk és így megérdemelten hoztuk el berényből a három pontot. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

 Kovács Péter: A lassan védjegyünkké váló első tíz percben beszedett gólunk után, felébredtünk, és egészen a hatvanadik percig tudtuk tartani az eredményt, sőt néhány ígéretes helyzet is ki tudott alakulni. Majd megint elérkezett a döntési pont: az eredmény vagy a „mindenki játsszon” elv érvényesüljön? Utóbbira esett a választás. Így utólag nincs mit szépíteni rajta, és ki kell mondani, elcseréltük magunkat. Hatvan perc küzdelme tizenöt perc alatt alakult át egy újabb méretes vereséggé. Sok sikert a Patak csapatának, kifejezetten sportszerű mérkőzést játszottunk! A tanulságokat levonva megyünk tovább.

Bella Sándor: Egy nehéz mély és csúszós talajon nem tudtuk azt játszani, amit el terveztünk. Az első félidőben szó szerint csak szenvedtünk a pályán és mindössze egy védelmi hibát kihasználva tudtunk csak gólt szerezni! A második félidőben már kicsivel jobban ment, de összességében sok hibával és enerváltan játszottunk a mérkőzésen. Egyébként sportszerű mérkőzés volt, örülök, hogy csapatom a nehézségek ellenére fegyelmezetten játszott és hogy megint nem kaptunk gólt! További sok sikert kívánok a Borsosberény csapatának! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.