Várhegyi negyven méteres szabadrúgásgóljával és Bogdány duplájával győztünk a tavaszi nyitó fordulóban

Patak FC – Nógrádsipek SE  3 : 0 ( 1 : 0 )
Játékvezető:Kovács Máté (Horváth Sándor, Rácz Dániel)

Patak: Pincze G – Horváth B, Váró P (Takács G 73′), Csókási Cs, Mócsány R (Tóth A 73′) – Oravecz R (Sinkovics K 68′), Várhegyi T, Paulicsek M, Németh L (Fábián L 68′) – Bogdány Zs, Forgács L

Nógrádsipek: Strehó – Horváth,Pityi,Mócsány B (Kelecsényi G 70′),Farkas – Percze (Végh 46′),Árva,ifj.Kelecsényi (Várszögi B 70′) – Veréb (Deák L 46′),Mester (Csernák 46′),Mócsány G. (Deák N 46′)

Gólszerzők: Várhegyi T ( 18′), Bogdány Zs (62′, 89′)

Sárgalap: Bogdány Zs (41′) ill: Mócsány B (61′)

Ritka pillanat a mérkőzésen, a hazai kapu előtt a labda.

Hazai pályán kezdte meg csapatunk a 2024-es évet, az a Nógrádsipek volt a vendégünk, akiket az ősszel mindkétszer sikerült legyőzni és most is hasonlóra készült a csapat. Jó hír, hogy Csókási már újra harcba állhatott, rossz hír viszont, hogy Varga Olivérre sajnos egyenlőre továbbra sem számíthatunk, akárcsak a télen megsérült Dombira. Rajtuk kívül Oláh eltiltott, Pásztor egyéb elfoglaltsága miatt nem tud jelenleg a csapattal tartani. Továbbá hiányzott Kürtössy, Farkas is.
Jó felfogásban kezdte a játékot a csapat, sikerült gyorsan kézbe venni az irányítást és ez végig ki is tartott a kilencven perc során. A szervezetten és fegyelmezetten játszó Nógrádsipek meg is nehezítette csapatunk dolgát, de az első negyedórát átlépve szabadrúgáshoz jutottunk a vendégek kapujától mintegy negyven méterre, amit Várhegyi nagy erővel küldött kapura, amiből hatalmas kapufás gól született! Az első félidőben Oravecz Bogdány és Forgács előtt adódott lehetőség, de nem született több gól a szünetig.
A folytatásban is ugyanaz maradt a forgatókönyv, mint az első játékrészbe. Többet birtokoltuk a labdát és igyekeztünk növelni az előnyünket. Bogdány révén a 62. percben ez sikerült is, de ebben a játékrészben is volt helyzetünk Bogdány, Forgács Oravecz és Horváth is be találhatott volna. Végül az utolsó percben Bogdány duplázni tudott, így teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk a tabellán mögöttünk álló Nógrádsipek ellen! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.