Nyári felkészülési mérkőzés: Rekkenő hőség, jó ellenfél

Patak FC – Karancsaljai MSE  2 : 3 ( 1 : 0 , 1 : 1 )

Patak: Oláh R ( ifj. Oláh R ) – Kürtössy O, Váró P, Csókási Cs, Mócsány R – Oravecz R, Paulicsek M, Várhegyi T, Fábián L – Takács G, Bogdány Zs.

Karancsalja MSE: Bettes – Miklós G, Szokács, Bolyós G, Ispán A – Szőke Sz – Lehoczki, Zsosa, Ispán V, Kobolák – Nagy Sz.

Cserék: Oláh T, Ruzsinszki, Bába, Csicsman, Balogh

Góllövők: Takács G ( 25′ ), Bogdány Zs ( 65′ ) ill: Ispán V (2), Nagy Sz

A megye III. keleti csoportjában az ötödik helyen végző, a nyáron alaposan megerősödő és osztályt váltó Karancsalja csapatát láttuk vendégül egy felkészülési mérkőzés keretein belül. Sajnos tizenegyen nem tudtak ma velünk tartani, ezért „külső” segítséget kellett ismét igénybe venni, hogy legalább ki legyen a csapat. A nagy meleg ellenére egy elég jó mérkőzést sikerült a két csapatnak játszania, igaz, van még mit csiszolni a játékon mindkét oldalon. Csapatunkból Takács Gergely és Bogdány Zsolt voltak eredményesek, jól mutatkozott be a Tereskéről érkező Váró Péter és az Érsekvadkertről hazatérő Fábián László is.

Bella Sándor: Egy szimpatikus ellenféllel meccseltünk kezdésnek kifejezetten jó iramú mérkőzést. A fülledt meleg és a kemény pálya nem segítette a játékot egyik oldalon sem, de a csapatok így is megtették, amit meglehetett. Azt sajnálom, hogy már megint nem tudtunk tizenegyen kiállni, és most is külső segítséget kellett igénybe venni, sajnos így a saját felkészülésünket nem igazán segítjük. Akik viszont részt vettek a mérkőzésen, azoknak hasznos volt és előnyére vált. Köszönjük a játékot a Karancsalja csapatának és további jó felkészülést kívánok!

Smelkó Károly: Hogy hogyan lesz ebből egységes csapat, azt még nem tudom. Sok időnk már nincs a tétmeccsekig, de remélem, hamarosan megtaláljuk a helyes utat. Rengeteget agyalok, bízom benne, hogy meg tudom oldani, persze ehhez a játékosoknak is partnernek kell lenni! Bella Sándornak és csapatának, köszönjük, hogy fogadtak minket, és kívánom nekik, érjék el céljaikat! A tavalyi szenzációs bajnoki címükhöz pedig külön gratulálok! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.