Csoport riválist győzött le a csapat második felkészülési mérkőzésén

Patak FC – Bernecebaráti-Kemence  4 : 1 ( 1 : 1 )

Patak: Oláh R – Rengő R, Faludi T, Váró P, Fábián L – Kürtössy, Pásztor G, Németh L, Varga O – Horváth B, Bogdány Zs.

Csere: ifj Oláh R, Várhegyi T

Bernecebaráti: Együd – Tóth M, Laczkó, Tóth K, Víg – Szabadkai, Busai B, Pál L, Richter (Kovács Z) – Bálint T, Sági.

Góllövők: Horváth B ( 16′, 67′ ), Bogdány Zs ( 50′, 65′ ) ill: Rengő R ( öngól 5′ )

Két héttel a bajnoki kezdés előtt sem tudott a csapat elfogadható létszámmal kiállni, sajnos a mai mérkőzésre is az utolsó pillanatban ugrott be három játékos. A vendégcsapat is hasonló cipőben járt, náluk is csak tizenkét hadra fogható játékos készülődött. A mérkőzés ennek ellenére részünkről a megbeszéltek szerint zajlott. Sokat volt nálunk a labda, helyenként gyors, tetszetős játékot is bemutatott a csapat. Fegyelmezett játék volt mindkét oldalon, a vendégek kontrákból próbálkoztak, amit védőink rendre hatástalanítottak. Helyenként kreatív megoldásokat is láthattunk, főleg a vendégek kapuja előtt voltunk ezen a téren aktívak, de a kulcspasszoknál és a befejezéseknél ezen a meccsen bizony nagy volt a pontatlanság. Sok volt a ziccerig kidolgozott helyzetünk is, aminek nagy része ki is maradt. A hozzáállással és a mutatott játékkal viszont elégedettek lehetünk, hiszen azért egy felforgatott csapattal álltunk föl.

Bella Sándor: Mindkét csapat erősen hiányos létszámmal állt ki a mai gyakorló mérkőzésre. Néhány órával a meccs előtt még nem voltam benne biztos, hogy megleszünk annyian, hogy játszhassunk, de szerencsére összejöttünk. Sajnáltam volna, mert már két korábban lekötött meccset is vissza kellett mondanom létszámhiány miatt. Ami a mérkőzést illeti, helyenként egészen jól mozgott a társaság, tetszett, hogy időnként gyors és kreatív játékot is produkáltak a fiúk. A helyzetfelismerésünk jó volt, sok gólszerzési lehetőségünk volt, viszont katasztrofális a kulcspasszok pontossága illetve a befejezések. Köszönjük a mérkőzést a Bernecének!

Esztergomi Zsigmond:Edzettségi és buli utáni állapotunkhoz képest mindenki akart kicsit játszani! Remélem, másfél hét múlva, kiegészülve a nyaralókkal és a dolgozókkal jobban teljesítünk a bajnoki nyitányon. Köszönjük Pataknak a lehetőséget. Sok sikert a bajnokságban mindkét csapatnak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.