Öt ifistával a keretben is magabiztos győzelem

Borsosberény – Patak SE  0 : 7  ( 0 : 3 )

Felkészülési mérkőzés. Vác műfüves pálya

 

Patak: Barna B – Ánik G, Gál M, Pincze D, Kürtössy O – Fábián L, Paulicsek M, Várhegyi T, Varga F – Ujvári J, Beluczki T

II.félidő: Barna B – Vajzer M, Gál M, Pincze D ( Fábián L 70’ ), Ánik G ( Kürtössy O 70’ ) – Szaniszló M, Paulicsek M, Várhegyi T, Révész R – Beluczki T ( Varga F 70’ ), Ujvári J

Gólszerzők: Ujvári ( 21’, 38’, 68’, 78’ ), Varga F ( 71’, 88’ ), Beluczki T ( 5’ )

 

A rossz időjárási viszonyok miatt már két felkészülési mérkőzésünket kellett lemondani, de a holnapi napra kiírt Megyei Kupa első fordulója is így járt! Szerencsénkre A Borsosberény „mentőövet” dobott nekünk és így nem maradtunk meccs nélkül! Egészen vácig kellett menni, hogy a két szomszédos alakulat meg mérkőzzön egymással!

A mai keretünket kilenc felnőtt illetve öt ifjúsági játékos alkotta és már az ötödik percben Beluczki találatával megszereztük a vezetést. Az első perctől kezdve kézben tartottuk a mérkőzést és jól alkalmazkodtunk a pálya viszonyokhoz is. Az első félidőben így több lehetőségünk is volt, de csupán Ujvári tudott a kapuba találni, igaz ő kétszer is!

A második félidőben már mind az öt ifistánk a pályán volt és egy kicsit ugyan akadozott a játékunk, lassan rendezni tudtuk a sorokat és Ujvári újabb góljával növelni is tudtuk az előnyünket. Az utolsó húsz percben viszont háromszor is betaláltunk, Varga F kétszer és Ujvári voltak eredményesek.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.