Pincze Gábor bravúrjai pontot értek az örökrangadón

Dejtár SE – Patak FC  1 : 1  ( 1 : 0 )
Játékvezető: Hegedűs Máté (Csillik Bence, Péter Csaba)

Dejtár: Kopó – Balatoni (Csabai 71′), Szorcsik, Keresztes G., Varga – Pap, Keresztes L., Lázár (Dombi Zs 69′),Vachó – Szandai, Gál M.

Patak:  – Pincze G – Kürtössy O, Forgács L, Paulicsek M, Horváth B – Váró P, Fábián L – Oravecz R, Németh L, Dombi D – Takács G

Góllövők: Vachó K (21′) ill: Oravecz R (69′)

Sárgalap: Vachó K (75′) ill: Dombi D (76′)

Örökrangadóval zárult a számunkra kissé fájó ősz. A szomszédvár Dejtár remek formájának köszönhetően őszi elsőként várta a rangadót, ellenben nálunk a már ismert gondok miatt ismét jól át kellett szervezni a csapatot.

Pincze Gábor parádés védései is hozzá járultak, hogy csapatunk ma nem maradt pont nélkül!

A hazaiak nagy elánnal kezdték a mérkőzést, láthatóan elszántak voltak, hiszen egy győzelem esetén már biztosan leráztak volna minket a bajnoki címért vívott csatában. Csapatunk viszont meg szervezett mindent, a játékosok pedig rendkívül fegyelmezetten játszottak. A mérkőzés elején két eset miatt is bosszankodhattunk egy kicsit, előbb egy egyértelmű kezezés a tizenhatos vonalán, majd Oravecz esett el igen furcsa körülmények között, igen, ez talán büntető volt…
Több támadással is jelezte Dejtár, hogy mielőbb gólt szeretnének szerezni, viszont védelmünk és kapusunk rendre megakadályozták őket ebben. Pincze Gábor parádés védéseivel a mezőny legjobbja volt ez kétségtelen, már nagyon kellett egy ilyen teljesítmény kapusunktól! A 21. percben aztán mégis vezetést szereztek a hazaiak! Vachó lőtt a kapuba. Ezután is voltak még helyzetek, próbálkozások, de újabb gólt már nem tudtak szerezni. A szünet után sem változott sokat a helyzet, Dejtár dinamikusabb volt, mi pedig okosan lassítottuk a játékot. Igazából a helyzetek hiányoztak, de a mérkőzés 69. percében az is meg volt és mindjárt gólra is váltottuk azt. Takács kapott előre egy labdát, aki jól tartotta meg, majd pontosan passzolt Oravecz elé. Támadónk egyet tolt a labdán majd a jobb alsó sarokba lőtt! Végül fegyelmezett játékunknak valamint egy-két remek egyéni teljesítményünknek köszönhetően nem maradtunk pont nélkül és így talán még a bajnoki címért folyó versenyből sem kell végleg kiszállni csapatunknak! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Balga Ferenc: Két foghíjas csapat találkozója volt. Nem alakult ki szép foci, mindkét oldalon sok volt az ívelgetés. Megvoltak a lehetőségeink, hogy el döntsük a mérkőzést, de ez Pincze Gabi napja volt, nagy védésekkel. A sok ki hagyott helyzet megbosszulta magát és ellenfelünk egyetlen kapura lövésből egyenlíteni tudott. Ismét van hiányérzetem, de nem leszek telhetetlen, nagyszerű félév van a hátunk mögött. Izgalmas tavaszi szezon várható. Jó pihenést kívánok a csapatoknak!

Bella Sándor: – Jelenlegi helyzetünket nézve, ki hoztuk a meccsből amit ki lehetett. Az mérkőzés előtti esélyeket nézve nem mi voltunk a favoritok ezért ki kellett találni valamit, amivel eredményesek lehetünk. Fontos volt, hogy lassítsuk a hazaiak játékát, hogy csapatként és egyénileg is tudjunk egy kis pluszt hozzátenni, ami sikerült. Csapatom nagyon fegyelmezetten játszott, voltak egyéni jó teljesítmények, kapusunk viszont a mezőny legjobbja volt! Örülünk, hogy már vége ennek a kínos ősznek, gratulálok a Dejtár őszi első helyéhez és mindenkinek jó pihenést kívánok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.