Remek rajtot vett csapatunk

Mohora-Patak 0-2 (0-0)

Vezette: Urbán V. (Babcsán Zs.)

Mohora: Percze – Rados G., Tóth Á., Baranyi T., Cserni B. (Feranecz, 46.) – Rados L. (Kiss D., 50.), Mezei, Gyurovics (László L., 46.) – Oláh T., Menyhárt (Vereczki, 80.), Menyhárt. Edző: Gál Tibor.

Patak: Pincze G. – Ánik, Paulicsek, Pincze D., Fábián L. – Oravecz, Várhegyi, Mácsik (Huttyán, 46.), Varga F. (Kürtössy, 76.) – Ujvári (Pap, 81.), Bogdány. Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Gyurovics, Hatala, Tóth Á., ill. Pincze, Várhegyi

Gól: Ánik (47.), Bogdány (73.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Gál Tibor: – Nem ilyen kezdésre számítottam! Egy elfogadható első félidő után, melynek során ziccereket és tizenegyest is hibáztunk, a másodikban gyermeteg gólokat kaptunk. Ellenfelünk, amely így megérdemelten nyert, egyetlen dologban nőt fölénk, ez pedig a lelkesedés. És ez a csapatom igazi kritikája!! Több játékosunk szótárában az alázat és fegyelem szót újra kell értelmezni. Van min javítanunk. A játékvezetésről azt meg kell jegyeznem, hogy egyértelműen a fejétől bűzlik a hal.

Bella Sándor: Kifogástalan játéktér, jól felkészített ellenfél és sportszerű, vendégszerető vezetőség fogadta idénynyitó mérkőzésen csapatunkat! Számunkra a mérkőzés első húsz perce volt kritikusnak mondható, mert addig nem igazán találtuk a helyünket a pályán, és bizony a lelkes hazai csapat ebben az időszakban a meccset is eldönthette volna! Nagy lökést jelentett számunkra, hogy kapusunk büntetőt hárított alig kilenc perc játék után! A félidő felénél kezdtünk ébredezni, és ekkor már mi is vezettünk több jó támadást, egyben néhány gyengére sikerült átlövéssel is próbálkoztunk. A szünetben cserélnünk kellett és ez által kisebb változtatásokat is eszközöltünk. Immár négy támadóval a pályán a vezető gólunkra sem kellett sokat várni, majd olyan húsz perc következett, amikor gólokat szerezhettünk volna, és bebiztosíthattuk volna győzelmünket. A második találatunk tanárira sikerült, és ekkor már sejthető volt, hogy nem megyünk haza üres kézzel, de a hajrára minden figyelmünkre és fegyelmünkre szükség volt, hogy megóvjuk kapunkat a góltól. Ez sikerült, így nagyon értékes győzelemmel rajtoltunk el. A keményen és harcosan, de sportszerűen játszó mohorai barátainknak hasonlóan izgalmas és eredményes folytatást kívánok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.