Sportszerű mérkőzésen az újonc ellen is begyűjtöttük a három pontot

Patak-Szent Imre DSE 4-0 (2-0)

Vezette: Boda V. (Stark J., Tarlósi M.)

Patak: Pincze G. – Ánik (Simó, 46.), Paulicsek, Pincze D., Kürtössy – Oravecz, Várhegyi, Németh L., Varga F. (Fábián L., 61.) – Ujvári, Bogdány Zs. Vezetőedző: Bella Sándor.

Szent Imre DSE: Oláh R. – Riczi E., Bilák (Oláh R., 70.), Cseman, Antal R. – Szekeres, Szenográdi (Szűcs, 75.), Lőrik, Molnár J. – Kovács Á. (Antal L., 76.), Csábi (Gulyás, 80.). Játékos-edző: Riczi Egon.

Gól: Varga F. (2.), Bogdány (42., 85.), Pincze D. (62.)

Jók: Várhegyi, Németh L., Varga F., ill. az egész csapat

Bella Sándor: Megérdemelt győzelmet arattunk a csoport újonca ellen hazai pályán. Nem csak a ‘gyarmatiak kemény védekezésével kellett ma megküzdeni csapatomnak, hanem a fülledt meleggel és a tegnapi legénybúcsú “másnapjával” is! Mindezek tudatában, a látottak alapján elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Külön öröm, hogy sem gólt, sem lapokat nem kaptunk! A Szent Imre csapatának eredményes folytatást kívánok!

Riczi Egon: Az első percekben befújt büntetőből korán hátrányba kerültünk. Labdabirtoklásban fölénk kerekedett az ellenfél, mégis volt két egyenlítési lehetőségünk, ami kimaradt. Erre a patakiak a szünet előtt egy perccel újabb góllal válaszoltak. A pihenőt követően a gyorsabb és kombinatívabb játékot nyújtó hazaiak végül magabiztos győzelmet arattak. A vereség ellenére úgy érzem, játékosainknak nincs szégyenkezni valója, fegyelmezetten játszottak, küzdöttek, de győzött a jobb csapat.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.