Sok gólos edzőmeccs Ipolyszögön

Ipolyszög SE – Patak SE  3 : 5 ( 0 : 3 )

Ipolyszög: Tóth Z – Jakus, Tóth J, Keresztes, Péter K – Maglódi, Nagy Á, Tóth Á, Tóth G ( Kovács M ) – Bognár, Kárdási.

Patak: Szekeres L – Gál M, Paulicsek M, Mócsány R, Horváth B – Várhegyi T – Szabó Levente, Bogdány Zs ( Szenecei 46′ ), Németh L, Szabó László ( Bogdány Zs 74′ ) – Burai D

Gólszerzők: Bognár ( 43′ ), Kárdási ( 68′ ), Nagy Á ( 76′ ) ill: Burai D ( 27′, 36′, 38′ ), Bogdány Zs ( 83′, 88′ )

Csapatunk idei első felkészülési mérkőzését játszotta csoportbeli ellenfelével az Ipolyszög csapatával. Jó néhány játékosunkat kellett ma nélkülöznünk, de több új arcot is felfedezhettek a nézők csapatunkban. A kapuban a Nagyoroszi csapatától érkezett és már pataki játékosként üdvözölhettük Szekeres Lászlót és a szintén ‘orosziból’ visszatérő Németh Lászlót. Új arc volt az Érsekvadkert támadója Burai Dávid, aki a napokban szintén csatlakozik csapatunkhoz. És itt volt még szintén ‘vadkertről’ Szabó Levente, őt is szívesen látnánk csapatunkban, ügyében döntés később várható.

A mérkőzésen többször kerültünk jó helyzetbe, de sokszor el is hibáztuk azokat.

A mérkőzés eseménytelen labdázgatással zajlott, első kapura lövés a 21. percben volt, de Burai lövését védte a hazaiak kapusa. Néhány perc múlva egy fejessel válaszolt a hazai csapat, de fiatal portásunknak nem okozott különösebb gondot.
Az álmos labdázgatásból egy gyors gól ébresztette fel a csapatokat. Szabó László adott középen jó labdát a kilépő Burainak, aki előbb igazított rajta egyet, majd jobbról a kapu bal alsó sarkába lőtt!
Tíz perc múlva ismét ő volt a főszereplő! Burai vette át a labdát a tizenhatoson belül, majd két csel után ugyanoda lőtt, mint korábban. Mindössze egy perc kellett az újabb találathoz! Bogdány passzolt jó helyzetben Szabó László elé, aki a felső lécre bombázott. A kipattanó labdát mintegy tizennyolc méterről Burai nagy erővel vágta a kapuba!
Két perccel a félidő vége előtt szépített a hazai csapat, elalvó védelmünk megingását kihasználva közelről szereztek gólt.
A második játékrész már sokkal több hibát és pontatlanságot hozott részünkről ezért negyedórával a mérkőzés vége előtt kiegyenlített a hazai csapat! Aztán még egy kicsit „komolyan” vettük a hajrát és így sikerült további két találatot szereznünk. Bogdány szemfülességének köszönhetően a 83. percben, majd a 88. percben Bogdány lövése változtatott irányt egy hazai védőn.
A mai meccs lényege, hogy végre pályán voltunk, Volt néhány pillanat, amit látni szeretnénk majd a csapattól, de ma még több volt az, amit szeretnénk inkább elkerülni.

Tóth Ákos: Kicsit foghíjasan és kicsit késve, de el tudtuk kezdeni a mérkőzést. Az első félidőben kicsit benn ragadtunk az öltözőben, a Patak ezt kihasználva és el is húzott három-nullra. Az első félidő végén sikerült szépítenünk egy csodás csapatjáték után. Kárdási János sarokkal ugratta ki Bognár Sándort, aki szépen kilőtte a hosszú alsót. Ezt követően kiegyenlített játék zajlott. Helyzetek itt is-ott is. A második félidő közepe tájékán egy eladott labdára csapott le Kárdási János, és kb. huszonöt méterről az üres kapuba lőtt. Pár perccel később pedig egy szép passzjáték végén Nagy Árpád lőtt a kapu jobb oldalába, úgy húsz méterről nagy erővel. Ezt követően megint kiegyenlített játék zajlott. A végére kicsit elfogyott a csapatunk és két elkerülhető gólt kaptunk. Összességében egy kifejezetten sportszerűmérkőzésen vagyunk túl, véleményem szerint, amely mindkét csapatnak segítette a felkészülését. Köszönjük a Pataknak, hogy eljöttek és sok sikert nekik! Hajrá „Riba”!”

Bella Sándor: Korábban három felkészülési meccsünket is le kellett mondanunk, de ma végre pályán volt a csapat. Voltak hiányzóink és feltűntek új arcok is, így játszottuk le első edzőmérkőzésünket. A látottak alapján még messze nem lehetünk elégedettek, mert ettől sokkal többet várnak el tőlünk és mi is magunktól.” ( Nógrádifutball.hu )

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.