Súlyos verést mért csapatunk Őrhalomra

Patak SE – Őrhalom SE  16 : 0 ( 12 : 0 )
Játékvezető: Horváth Sándor ( Garamvölgyi Levente )

Patak: Pincze G – Fritz I, Simó Zs ( Pap Á 46′ ), Csókási Cs, Mócsány R ( Horváth B 46′ ) – Oravecz R, Várhegyi T, Krausz T ( Faludi T 46′ ), Németh L – Huttyán A, Bogdány Zs ( Oláh R 75′ )

Őrhalom: Homolya – Bujnyik ( Bóna 46’ ), Sándor L ( Deme 46’ ),Víg ( Jakus 46’ ), Szathmári – Árvay ( Tupi 46’ ), Vidó ( Deák L 46’ ), Maglódi, Koleszár D ( Koleszár J 46’ ) – Deák M, Rados

Gólszerzők: Mócsány R ( 6′ büntető ), Várhegyi T ( 11′ ), Bogdány Zs ( 13′ ), Krausz T ( 16′ ), Bogdány Zs ( 17′ ), Bogdány Zs ( 25′ ), Oravecz R ( 26′ ), Bogdány Zs ( 31′ ), Bogdány Zs ( 32′ ), Bogdány Zs ( 36′ ), Huttyán A ( 39′ ), Huttyán A ( 41′ ), Faludi T ( 53′ büntető ), Oravecz R ( 59′ ), Huttyán A ( 75′ ), Oláh R ( 82′ )

Sárgalap: Jakus N ( 79′ )

A nyolc gólszerzőből négy, a tizenhat gólból tizenegyet ők szereztek!

A sereghajtó Őrhalom csapatát fogadtuk nem titkoltan abban a reményben, hogy újabb pontokat rakhatunk zsebre. Már a csapatok bemelegítésénél látszott, hogy a mai összecsapáson nem azonos súlycsoportok mérik össze erejüket. A hazaiakat tizenöt, a vendégeket tizennyolc fő képviselte!
A vendég remények a hatodik percben foszlottak szét, Bogdány buktatásáért megítélt büntetőt Mócsány értékesítette! És innentől nem volt megállás! Várhegyi a 11, Bogdány a 13-ik percben szerzett találatával már az első negyedórán belül el is dőlt a mérkőzés. És beindult a gólgyártás! Három alkalommal is volt, hogy egy percen belül kétszer is betaláltak a patakiak! Krausz ( 16′ ) és Bogdány ( 17′ ) góljai következtek, majd ismét Bogdány ( 25′ ) és Oravecz ( 26′ ) növelte az előnyt. Az első félórán belül már hét gólt szerzett a csapat, majd az félidő utolsó negyedóráját ismét megnyomva újabb öt találatot vitt be! Az eddig már három találatot jegyző Bogdány percei következtek, egy klasszikus mesterhármassal jeleskedett mindössze öt perc alatt! A 31 a 32 és a 36-ik percben vette be a kaput a jó napot kifogó támadónk! A félidő végére Huttyán is feliratkozott a gólszerzők sorába miután a 39. és a 41-ik percben ő is betalált.

Faludi sarkazása centikkel kerülte el a jobb felső sarkot!

A folytatásban már nem jött ki Simó, Mócsány és Krausz, helyettük Pap Á, Horváth és Faludi folytatták. A vendégek is sort cseréltek, heten jöttek be friss erőként. A második játékrészben már nem esett annyi gól, mint az elsőben, viszont ez a félidő több tetszetős megoldást tartogatott.Oravecz, Bogdány vagy éppen Huttyán megmozdulásai is gólt érhettek volna, de Faludi sarkazása háttal a kapunak alig kerülte el a jobb felső „ficakot”! Huttyánt buktatták az 53. percben, a büntetőt Faludi értékesítette, majd Oravecz szerzett egy szemnek is tetszetős találatot az 59. percben! Huttyán a harmadik gólját szerezte a 75. percben, majd slusszpoénként a Bogdányt váltó, ma mezőnyben szerepet kapó kapusunk Oláh a 82. percben óriási góllal állította be a végeredményt! Ez a gól megéri a részleteket, Várhegyi végzett el szabadrúgást bal oldalról, a tizenhatos vonalánál Oláh mellel előbb átvette a labdát, majd kapura fordulva egy igazítás után nagy erővel lőtt ki az őrhalmi kapu jobb oldalát!
Sportszerű találkozó volt, egy szimpatikus, becsülettel futballozó ellenfelet győztünk le. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Már a kezdő sípszót megelőzően egyértelmű volt, hogy nincs egy súlycsoportban a két csapat, aztán láthattunk egy fegyelmezett, becsülettel futballozó Őrhalmi csapatot! Kijelenthetem, hogy nem sok csapat lenne, akik kijönnének még a második félidőre úgy, hogy a szünetig már tizenkettőt kaptak! A magam és a csapatom nevében is mondom, minden tiszteletünk az Őrhalomé, és ha a mai mérkőzéssel tudtunk némi tapasztalatot adni számukra, akkor annak örülünk! Fel a fejjel, további sok sikert Őrhalom!

Sopotnik László: Alapvetően tudtuk, hogy kikapunk. Jól ismerjük a Patak játékosait és a játékukat, ezért nekünk nem számított, hogy mi a végeredmény. Hatalmas a különbség, hiszen én egy ifi csapatot építek, a Patak pedig a megyei első osztályban szerepelhetne. Ami fontos volt számomra, hogy egy újabb edzőmeccsen vagyunk túl. Tizennyolc fővel mentünk. Az új igazolásoknak keresgéljük a posztjukat. Mindenki játszott egy félidőt, kivéve a cserekapusom, aki egy szerencsétlen mozdulattal eltörte bemelegítéskor az ujját. Az alapokat sikerült letenni, senki nem káromkodik, nem kommentálja játékvezetői ítéleteket, és nem a durva játékot gyakoroljuk. A védelemben vannak gondjaink, erre még keressük a megoldást. A középpályára hazatért Gilyen Márton, aki mellé sikerült leigazolni régi csapattársát, Szathmári Gergőt. Ők mindketten játszanak szerdán az elmaradt Romhányi mérkőzésen. tavaszra csatlakozik hozzájuk Virág Lalika ’Vadkertől. Dolgozunk még más fiatal játékosok igazolásán, akik nem kapnak lehetőséget jelenlegi csapatukban. ( nogradifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.