Szabadnaposak mérkőztek a második fordulóban

Nőtincs SE – Patak SE  1 : 10 ( 0 : 5 )
Felkészülési mérkőzés

Patak: Pincze G – Horváth B, Paulicsek M, Várhegyi T, Mócsány R – Oravecz R, Németh L, Sinkovics K, Pásztor G – Huttyán A, Bogdány Zs.

Góllövők: Bogdány Zs (10′, 28′, 59′, 62′,71′), Huttyán A (18′, 46′), Pásztor G (21′,78′), Oravecz R (29′)

A tavaszi nyitófordulót a Nőtincs egy ‘bodonyi vereséggel (0:2) kezdte, a Patak szintén idegenben lépett pályára ahol a ‘petényieket győzték le (4:1)! A második körben viszont mindkét gárda szabadnapos volt, így egy felkészülési mérkőzés keretében megmérkőztek egymással. A játékidő 2 x 40 perc volt.
Csapatunkból többen is felmentést kaptak, illetve mások egyéb okból nem lehettek a csapattal, így végül mindössze tizenegy játékos készült a Nőtincs ellen. A hazai oldalon sem volt sokkal jobb a helyzet, de náluk legalább volt lehetőség frissítésre.

A mérkőzésen bőven volt lehetőség gyakorolni a helyzetek kialakítását.

Csapatunk kicsit átszervezett felállással, de annál nagyobb fegyelemmel kezdte a mérkőzést, aminek eredménye, hogy két lesgól után ( Bogdány és Pásztor ) Bogdány a 10. percben érvényes találatot is szerzett. Az első félóra végére pedig a félidő eredményét is kialakította a csapat, miután 19 perc alatt négyszer is bevették a hazai kaput. Sorrendben Huttyán a 18. percben, Pásztor a 21., Bogdány a 28. és egy percre rá Oravecz a 29. percben. A hazaiak három kísérletet tettek a gólszerzésre, de egyet kapusunk Pincze hárította, egyet fölé egyet pedig mellé lőttek.
A második félidőt is hasonló mentalitással kezdte csapatunk, Huttyán azonnal a kapuba talált. Bogdány tizenkét perc alatt mesterhármast ért el az 59., 62. és a 71. percben volt eredményes. A mérkőzés vége még hozott egy-egy találatot amit részünkről Pásztor ért el a 78. percben, majd a szépítő találatot a 81. percben szerezték a hazaiak. A Nőtincs két ízben tornáztatta meg Pinczét, aki előbb a levegőben, majd a földön is biztos kézzel hárított.
Ennek a mérkőzésnek a célja részünkről az volt, hogy a társaság játékban maradjon és a morál erősödjön, amit elértünk. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.