Szép gólokkal győztük le a regnáló bajnokot

Patak-Nőtincs 4-1 (1-1)

Vezette: Boda V. (Szász K.)

Patak: Pincze G. – Ánik, Paulicsek, Pincze D., Fábián L. – Oravecz, Varga F. (Kürtössy, 77.), Várhegyi, Ujvári – Bogdány, Németh L. (Mácsik, 77.). Vezetőedző: Bella Sándor.

Nőtincs: Kiss D. – Sirkó, Keresztes, Nagy B. (Kardos, 78.), Kurali – Makkai, Burai, Dancsó – Hugyecz (Matyóka, 86.), Molnár M., Szunter. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Várhegyi, ill. Keresztes

Gól: Bogdány (10., 51.), Ujvári (72., 76.), ill. Szunter (44.)

Jók: Pincze G., Paulicsek, Pincze D., Bogdány, ill. senki

Bella Sándor: Görcsösen, sok hibával játszottuk az első félidőt, nem tudom, mi lehetett az oka a kapkodásnak és a feszültségnek, ennek semmi jele nem volt a mérkőzés előtt. Ennek ellenére vezetést szereztünk a nőtincsiek hibáját kihasználva. Sajnos nem alakulhatott ki folyamatos játék, mert mindkét csapat pontatlanul játszott, egymás hibáiból próbáltak előnyt szerezni, de ez sem sikerült igazán egyik félnek sem. A félidő utolsó másodperceiben esett vendégtalálat véleményem szerint les volt, de nem tudom hibáztatni a játékvezetőt, mert azon az oldalon segítsége nem volt, így pedig nehéz megállapítani, valóban les volt-e. Csapatom számára az volt a legfontosabb, hogy a folytatásra fejbe rendbe tegyük magunkat. Szerencsére ez sikerült, és a második félidő elején előbb ismét vezetést szereztünk, majd a hajrához közeledve be is biztosítottuk győzelmünket két remek góllal! A második félidő alapján győzelmünk teljesen megérdemelt, érzésem szerint többet tettünk érte, mint ellenfelünk. A Nőtincs csapatának további sok sikert kívánok!

Cseresznyik Sándor: – Nem egyszerű egy ilyen mérkőzés után bármit mondani, megmagyarázni ezt a vereséget. Nem igazán volt kegyes hozzánk az időjárás, azt tudni kell, hogy nagyon rossz körülmények közt játszottunk, emiatt pedig volt bennem egy kis félsz, és szerintem mindkét csapat játékára rányomták bélyegüket a körülmények, de persze nem erre szeretném ráfogni a vereséget. Az első félidei játékunkkal különösebben nem volt probléma, az első gólnál úgy voltunk, ha már az ellenfélnek nem sikerült kihasználnia a helyzetet, ismét odapasszoltuk a labdát… Az első játékrész vége felé egyenlítettünk, majd ezzel le is zárult ez a negyvenöt perc. A második félidei teljesítményünk már hagyott kívánnivaló maga után, szerintem bennmaradtunk az öltözőben, amihez kellett az is, hogy véleményem szerint nem igazán befújható tizenegyest adott meg a bíró sporttárs, szerintem nem kellett volna így belenyúlni a mérkőzésbe! De hát ez van, amit a játékvezető megítél, azt el kell fogadni, egy-két játékosunk viszont ezt nehezen viselte, ráadásul a harmadik bekapott gólunk is les volt, mégis simán megadták! Innen már nem tudtunk talpra állni, páran pedig már itt el is engedték a találkozót, úgy gondolom, az volt a vereség legfőbb oka, hogy ekkor már nem tudtunk megújulni, képtelenek voltunk meccsben maradni. Gratulálok a hazaiaknak, összességében jobban akarták a győzelmet.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.