Ellentétes félidőket követően két gólos hátrányból egy pontra még jók voltunk

Szendehely-Patak 3-3 (2-0)

Vezette: Kovács T. (Béres K.)

Szendehely: Mák – Müller, Márkus, Rottenbacher, Szegner – Hugyecz D., German D. (German M., 72.), Földvári, Mácza – Fidel, Gáspár K. Megbízott játékos-edző: Mák Norbert.

Patak: Pincze G. – Ánik, Paulicsek, Pincze D., Kürtössy (Fábián L., 56.) – Mácsik (Varga F., 70.), Várhegyi (Oravecz, 46.), Németh L., Ujvári – Bogdány (Mészáros, 70.), Huttyán. Vezetőedző: Bella Sándor.

Sárga lap: German D., Mácza, Gáspár K.

Piros lap: Rottenbacher (62., Szendehely)

Gól: Gáspár K. (18.), Hugyecz D. (28.), Márkus (78.), ill. Huttyán (57., 59.), Mácsik (63.)

Jók: Márkus, Földvári, Mácza, Hugyecz, ill. Huttyán

Mák Norbert: Rossz előjelekkel vágtunk neki a mérkőzésnek, több sérült játékosunk került a kezdő tizenegybe és mindössze egy cserejátékosunk ült a padon. Ennek ellenére az első félidőben sikerült két szép gólt lőnünk, kontrolláltuk a középpályát a sokat futó, de egy kicsit enervált pataki csapatnak nem hagytunk sok teret. A második félidő első tíz-tizenöt perce szintén rendben volt, aztán négy perc alatt kaptunk három gólt. Sajnos ismételten érdekes játékvezetői döntések borzolták a kedélyeket, például a jobbhátvédünk piros lapot kapott, mert utána rúgott az ellenfél csatárának – ugyan nem találta el, de a spori elmondása szerint a szándékot büntette. Azt azonban nem tudta megmagyarázni, hogy előnyszabályt követően, miután kivédekeztük ezt a helyzetet, miért rúgatott mégis szabadrúgást, amiből aztán a gólt kaptunk. A másik gól előtt pedig egyértelmű szabálytalanság történt, amit a spori nem vett észre. Tűnhet ez kifogáskeresésnek, de a jelenlegi nehéz helyzetünkben sajnos minden apró vagy nagyobb hibának komoly jelentősége van számunkra. Ez persze mit sem von le a pataki csapat érdemeiből, akik remek három gólt szereztek és a kiállítás után teljesen beszorítottak minket, sőt lőttek egy keresztlécet három-kettőnél, amivel eldönthették volna a mérkőzést. A sors azonban visszaadott valamit, ugyanis egy pontrúgás után tíz emberrel is sikerült egyenlíteni és kivédekeznünk a hátralévő időt. A három kapott gólunkból kettőnél nagyot hibáztam, ezért szeretném megragadni az alkalmat, elnézést kérek a csapattársaimtól és a szurkolóktól. Gratulálok a pataki gárdának, kompakt kis csapat, helyenként szellemesen játszottak, mi pedig bízunk abban, hogy végre valahogy kimászunk a gödörből.

Bella Sándor: Egy teljes egészében értékelhetetlen első félidőt produkáltunk, ráadásul kétgólos hátrányba kerültünk. A meccs második felében viszont összekaptuk magunkat, megfelelő fordulatszámra kapcsoltunk, és hat perc alatt meg is fordítottuk a mérkőzés állását! Érzésem szerint eldönthettük volna a találkozót, mert rúgtunk egy kapufát, volt egy meg nem adott gólunk és több kecsegtető helyzetben hibáztunk. Ma talán hiányzott egy kis plusz a fiúkból. Magunknak tesszük nehézzé az ilyen mérkőzéseket, mert zsinórban a második találkozón kell kétgólos hátrányból felállni! Az elszánt és lelkes Szendehely csapatának további sok sikert kívánok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.