Szezonzáró

2020 június 27-én tartotta egyesületünk szezonzáró összejövetelét. A bajnoki év lezárásaként, vagy az új szezon kezdéseként előbb egy barátságos mérkőzést játszottunk Romhány csapatával, majd ezután vette kezdetét a bajnokavatás és az éremosztás.

A Bajnokcsapat maroknyi tagja. Szép volt fiúk!

Nagy melegben került sor a Romhány elleni barátságos mérkőzésre ami 4 : 2 -es pataki sikert hozott. Ezt követően került sor a csapat köszöntésére, valamint az érmek és a díjak átadására. Sajnos különböző okokból többen sem tudtak velünk tartani, de természetesen nekik is szívből gratulálunk!
Bella Sándor a csapat elnöke, edzője nyitotta meg az ünnepséget, majd Fekete Tibor polgármester köszöntötte a fiúkat pár kedves szóval, majd kiosztotta az aranyérmeket. A Nyugati megye III. legeredményesebb góllövője a 25 gólig jutó Bogdány Zsolt is át vehetett egy díszes serleget, majd a csapatkapitány Várhegyi Tamás emelhette magasba az igen csak szép bajnoki trófeát.
Az egyesület nem feledkezett meg azokról a hölgyekről sem, akik mindvégig kitartóan elkísértek minket minden mérkőzésre, egy szál virággal köszöntük meg nekik kitartó lelkesedésüket.
Ezután rangidős játékosunk Faludi Tamás finom főztjét kóstolhattuk meg immár egy önfeledt jókedv keretein belül.
A Patak Sport Egyesület mégegyszer gratulál a 75 éves jubileumát ünneplő BAJNOKCSAPAT tagjainak és további sikereket kíván! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.