Több kapufa, mint gól az Ipolyszög elleni mérkőzésen

Patak SE – Ipolyszög SE  2 : 1 ( 1 : 0 )
Játékvezető: Varga Patrik Balázs ( Garamvölgyi Levente )

Patak: Oláh R – Fritz I, Simó Zs ( Mócsány R 73′ ), Csókási Cs, Kürtössy O – Majer F ( Szabó L 62′ ), Paulicsek M, Faludi T ( Várhegyi T 46′ ), Horváth B ( Krausz T 46′ ) – Oravecz R, Huttyán A.

Ipolyszög: Ivanics – Bognár, Tóth Á, Keresztes, Maglódi K – Maglódi G, Tóth Z, Trepinszki, Bache – Selymes ( Kárdási E 53’ ), Takács ( Kárdási J 65’ )

Gólszerzők: Horváth B ( 40′ ), Huttyán A ( 61′ ) ill: Bache ( 88′ )

Sárgalap: Tóth Á ( 31′ ), Selymes R ( 38′ ), Kárdási J ( 82′ )

A második gólunknál a szünetben pályára lépő Krausz Tamást illeti a dicséret erőszakossága és jó helyzetfelismerése miatt!

A szombatra kiírt Nógrádsáp elleni pótolt mérkőzést a vendégek lemondták, így csapatunknak csak a vasárnapi Ipolyszög elleni meccsre kellett összpontosítani. Németh és Bogdány sajnos a hátralévő mérkőzéseken már nem játszhatnak sérüléseik miatt, a harmadik sérültünk Mócsány sem kezdett, viszont ő legalább a kispadra leülhetett.
Fülledt melegben kezdődött el a találkozó, ahol azonnal kezdeményezőként léptünk föl. Igaz legfeljebb a labdabirtoklásban mutatkozott ez meg, mert azzal a kevés lehetőségünkkel sem tudtunk élni, ami támadóink előtt adódott. A kánikulai meleg láthatóan éreztette hatását, mert egyik fél sem izgulta túl a kilencven percet.Az első félidő vége előtt Horváth egy szemnek is tetszetős találattal szerezte meg a vezetést, amit akár meg is duplázhatott volna néhány perccel később, de a lövése ha centikkel is, de elkerülte a kaput.
A folytatásban pályára lépett Krausz és Várhegyi is és kisebb hadrend változtatás is volt, már csak három védővel játszott a csapat. Az újabb pataki találat alig egy óra játékot követően született meg, Krausz harciasságát és helyzetfelismerését kell dicsérni, miután remek helyzetbe hozta Huttyánt, akinek már nem volt nehéz dolga a kapuba lőni! Folyamatosan támadtunk, de ma eredménytelenek voltunk ezt a két gólt leszámítva. A 88. percben Keresztes a félpályáról végzett el szabadrúgást az övéinek, a labda átszállt Mócsány fölött és így jó helyzetbe került Bache, aki a kapufa segítségével, de végül betalált a hazai kapuba! Zárásként még Oravecz előtt adódott egy ajtó ablak helyzet, de sokat kivárt és így elmaradt az újabb pataki gól!
A mai mérkőzésen néhány találat a lábakban maradt, az eredmény nem igazán tükrözi a két csapat közti különbséget. Sportszerű, baráti hangulatú mérkőzés volt, ahol a három gólon kívül mindkét oldalnak volt két-két kapufája is! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: A kánikulai meleg eléggé rányomta bélyegét a mérkőzésre, mert iramról nem sokat beszélhetünk. Ennek ellenére elég nagy fölényben játszottunk, annak ellenére is, hogy mindkét csapat két-két kapufát is lőtt a mérkőzés folyamán! Ma a két gólunkon kívül minden lehetőséget elpuskáztunk, ennek ellenére nem érzem úgy, hogy győzelmünk veszélyben lett volna, a látottak alapján megérdemelten nyertük meg az egyébként sportszerű mérkőzést! Az Ipolyszögnek sikeres szereplést kívánok a hátralévő mérkőzésekhez!

Takács Gergely:Az osztály legjobb csapatának otthonába látogattunk, nem számíthattunk sétagaloppra. A nagy meleg rányomta az iramra a bélyegét, nem igazán pörögtek a csapatok. Szinte kizárólag védekeztünk, de a hazaiak sem jutottak el nagy helyzetig. Aztán a pihenő előtt sikerült megszerezni a vezetést a hazaiaknak. A fordulás után növelték előnyüket, amit a hajrában sikerült kozmetikázni részünkről. Összességében vállalható vereséget szenvedtünk. ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.