U-19: Öröm foci a záró fordulóban!

Bercel KSK – Patak SE  2 : 7 ( 1 : 4 )
játékvezető: Szemesi Zs ( Bangó R )

Patak: Barna B – Balla G ( Szabó R 65′ ), Vajzer M, Kürtössy L, Révész R – Imre f, Beluczki T, Kürtössy K ( Baranyi R 60′ ), Dombi D ( Vidák I 60′ ) – Deme A ( Bella M 65′ ), Gilyen M

Gólszerzők: Vajzer M ( 4′ ), Deme A ( 25′ ), Kürtössy L ( 31′ ), Imre F ( 44′ ), Kürtössy K ( 57′ ), Vidák I ( 79′, 82′ )

Az utolsó fordulóra is maradt izgulni való ifjúsági csapatunk részére, ugyanis győzelem esetén a negyedik helyet biztosíthatta be a társaság. Természetesen ennek tudatában készültünk és a mérkőzésen igazi öröm focit játszva, magabiztosan fektettük két vállra a házigazdáinkat! A télen még a hetedik helyről induló csapatunknak remekül sikerült a tavasz, és bizony kis szerencsével a dobogót is elérhettük volna! Csupán több rúgott góllal előzött meg az ugyancsak ötven pontot szerző és ezzel a harmadik helyen végző Bánk! Ennek ellenére nem kell csalódásként felfogni idei szereplésünket, sőt ellenkezőleg, mostanra összeállt a társaság és bizony a tavasszal már számolni kellett velünk is! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.