Újabb győzelem az utolsó felkészülési mérkőzésen

Patak SE – Szondi SE Hont  8 : 3  ( 4 : 1 )

Patak ( I. félidő ): Pincze G – Szabó Z ( Szabó P ), Faludi T, Simó Zs, Pap Á – Várhegyi T, Csejk B – Gál M, Sándor B, Kollár B – Sándor L

Patak ( II. félidő ): Pincze G – Gál M, Faludi T, Simó Zs, Csejk B – Várhegyi T, Sándor B – Szabó P, Kollár B, Bella S – Sándor L

Hont: Gönczöl – Ruzsa, Lakatos Gy, Garazsi D, Tóth G – Pál L, Vasas, Virág, Varga R – Tamás G, Bander

Gólszerzők: Sándor L ( 4 ), Kollár B ( 2 ), Várhegyi T, Bella S ill: Tóth G ( 2 ), Vasas

Akár csak egy héttel korábban, úgy most is több gólos győzelmet aratott csapatunk ismételten Hont ellen. Sajnos nem jó előjelekkel indult a találkozó, mert tudtuk azt, hogy a mai nap sok lesz a hiányzónk. A mérkőzés kezdetére nem is jöttünk össze tizenkettőnél többen!
A vendégeknél is volt hiányzó, de ők legalább egyel többen voltak, mint mi…
Aztán a kezdeti nehézségeken túljutva, már az ötödik percben két gólos vezetésre tettünk szert. Góljainkat fiatal támadónk a nyáron igazolt Sándor László szerezte. Még az első negyedóra előtt Várhegyi Tamás vállalkozott lövésre tizenhét méterről, a labda a jobb kapufáról került a hálóba! Sándor L újabb gólja már komoly előnyt jelentett, de a vendégek nem adták föl a gólszerzési lehetőségeiket és az utolsó percben szépítettek.
A mérkőzés elején megsérült Szabó Zoltán, akit le kellett cserélni, majd a szünet után Pap Ákos sem folytatta, így ismét a „mester” lett a tizenegyedik játékos!
Két Kollár Balázs góllal nyitottuk a második félidőt, majd egy kapus bakit kihasználva ismét Sándor László volt eredményes! Bella Sándor gólja már a nyolcadik volt, majd ekkor némi rövidzárlat következett és két találatot is jegyezhetett a vendég csapat! A másodikat büntetőből.
Ismét sikerült a csapatnak több gólos győzelmet aratnia, de egy hét múlva már élesben kell a fiúknak helytállni! Sajnos még koránt sincs kész csapatunk így a csapatépítés tovább folytatódik, immár tét mérkőzéseken. Az igazi megmérettetés ez lesz majd csapatunk számára.
Sok még a technikai hiba, a csapatjátékunk sem gördülékeny még, egyénileg és csapat szinten is sok munka vár még ránk, de készek vagyunk erre! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.