Vasárnapi ellenfelünk a Tereske KSE csapata

Március 10-én vasárnap 14.30 órakor hazai pályán fogadjuk a Tereske KSE csapatát a megye III. 16. nyitó fordulójában.

Vasárnapi ellenfelünk 7 hellyel és 16 ponttal áll csapatunk előtt a megyei III. osztály nyugati csoportjában. A Tereske az őszi 15 fordulót követően a 4. helyen áll 9 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel. A legnagyobb arányú győzelmét idegenben Keszeg ellen szerezték ( 5 : 0 ). A legnagyobb arányú vereségük szintén idegenben Kétbodony ellen volt ( 0 : 6 ). Az egy döntetlent csapatunk ellen érték el ( 2 : 2 ).  Csupán 3 csapat örülhetett győzelemnek Tereske ellen a már említett Kétbodony ( 6 : 0 ) mellett az Érsekvadkert II ( 2 : 3 ) és Felsőpetény ( 0 : 2 ).
A rúgott gólok tekintetében egyforma a mutatója mind két csapatnak a 31 – 31 rúgott góllal, de a kapott gólok tekintetében már jókora a Tereske fölénye. Mindössze 18 gólt kaptak a mieink 30 góljához képest!
A jelenlegi keretükben egy játékos szerepel, aki csapatunkban is játszott. Ocsenász Gergő hat és fél évet töltött patakon és itt mutatkozhatott be a felnőtt csapatban is!
A vendégek legeredményesebb játékosa a 12 gólos Gáspár Zsolt, nálunk pedig csupán egyetlen találattal kevesebbet szerző a 11 gólos Bogdány Zsolt!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.