Gyenge színvonalon, magabiztos győzelem az utolsó felkészülési mérkőzésen!

Patak SE – Ludányhalászi SE  4 : 1  ( 3 : 1 )
Vezette:Pincze Ferenc

I. félidő: Gál M – Mák Cs, Simó Zs, Mócsány R, Kürtössy O – Csejk B, Faludi T, Várhegyi T, Kollár B – Pincze G, Huttyán A

II. félidő: Gál M – Simó Zs, Mócsány R, Kürtössy O – Csejk B, Huttyán A, Várhegyi T, Faludi T, Kollár B – Mák Cs, Pincze G

Ludányhalászi: Bakó – Bagó, Pityi, Demus, Szenográdi – Végh T, Tőzsér, Urbán R, Bene – Rácz P, Baranyi.

Játszott még: Erki, Oláh A, Puszta.

Csere: Gál M  – Bella S ( 57′ )

Gólszerzők: Faludi T ( 8′, 33′ -büntető ), Pincze G ( 10′ ), Bella S ( 63′ ) ill: Baranyi ( 30′ )

Utolsó felkészülési mérkőzésünkön a keleti csoport ötödik helyen álló Ludányhalászi csapatát láttuk vendégül! A mai napra nagyon nehezen jött össze tizenegy játékos ( még három órával a mérkőzés előtt is voltak akik lemondták a részvétüket… ), de végül kis csavarral, de össze állt a kezdő csapat!
A sérüléssel bajlódó Gál Máté lett a kapus, a kapus Pincze Gábor pedig támadó!
Faludi góljával hamar, már a nyolcadik percben vezetést szereztünk! Várhegyi szöglete után talált a kapuba, majd két perc múlva egy aszisztot is fel jegyezhetett miután jó ütemben tálalt frissen kinevezett csatárunk Pincze elé, aki kapásból vágta a labdát a kapu bal alsó sarkába! Bár gyorsan két gólos előnyt

Faludi Tamás büntetőből szerezte csapatunk harmadik gólját!

szereztünk, játékunk nem volt meggyőző, néha öncélúan futballoztunk, ráadásul nagy hiba százalékkal! Nem volt folyamatos a játékunk és mivel sok volt a hiba ezért egy megingásunkat ki is használtak a vendégek és szépíteni tudtak a 30. percben. Nem sokáig hagytuk vendégeinket abban a tudatban, hogy vissza jöhetnek a meccsbe, erről Faludi gondoskodott, miután a vele szemben elkövetett szabálytalanság után büntetőből ismét két gólosra állította vissza az eredményt!
Helyzeteink voltak ugyan, a labdát is többet birtokoltuk, de túl sok volt a hiba a pontatlanság a játékunkban így nem tudtunk hatékonyabbak lenni.
A szünet után az egy héttel korábban már játszott hadrendre álltunk át, de javulást talán abban volt, hogy többet kerültünk a vendégek kapuja elé. Alig egy óra játék után a sérült Gál helyére Bella S állt, a kapuba vissza tért Pincze G és így folytatódott a találkozó. A 63. percben Huttyán emelt a védők mögé és Bella S a kimozduló kapus mellett helyezett a kapuba. Sajnos a folytatásban a sok helyzet ellenére sem sikerült több gólt szerezni, csupán Faludi kapufáját jegyezhetjük, mint ami közel volt a gólhoz!
A mérkőzés végül csapatunk magabiztos győzelmével ért véget, viszont nagyon kevés pozitívummal szolgált! Amit a mai meccsből mindenképpen le kell vonni az az, hogy a taktikai fegyelmet mindig be kell tartani, valamint mindenkinek a tőle elvárható teljesítményre kell törekedni! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.