Zárásként Tereskén is győzelemnek örülhettünk

Tereske KSE – Patak FC  1 : 6 ( 1 : 3 )
Játékvezető: Gecse Zoltán (Bangó Rómeó)

Tereske: Molnár – Jakubecz, Ocsenász G, Szmolnik, Vas – Mészáros, Petrovszki (Schlcz 80’), Koczka, Gáspár (Barna 72’) – Lakatos, Medvik.

Patak: Oláh R – Kürtössy O (Oravecz R 52′), Paulicsek M, Fábián L, Mócsány R (Sinkovics K 30′) – Horváth B, Váró P, Várhegyi T, Németh L – Bogdány Zs (Rengő R 72′), Pásztor G ( Pincze G 59′)

Góllövők: Gáspár Zs ( 44′ ) ill: Horváth B ( 2′, 54′ ), Pásztor G ( 30′ ), Németh L ( 40′, 52′ ), Bogdány Zs ( 61′ )

Sárgalap: Medvik F ( 27′ ), Szmolnik B ( 29′ ), Petrovszki I ( 57′ ) ill: Várhegyi T ( 29′ )

Az év utolsó bajnoki mérkőzésére készült csapatunk és bizony nem a legjobb előjelekkel. Az „igazolt” hiányzókon kívül sajnos több sérültünk is lett így a végére és félő volt, hogy nehezen fog legalább tizenegy fővel összeállni a csapat. Akkor nézzük, alapból a hiányzók között volt Simó, Csókási, Szabó Z, Szabó L, Tóth A, Huttyán és Faludi, valamint a korábban megsérül Varga. Sérüléssel bajlódnak, de végül vállalták a játékot Várhegyi, Oravecz, Pásztor, Pincze, Bogdány és Sinkovics. Maradt kilenc egészséges játékos akikből a mérkőzés folyamán további két sérültünk lett Mócsány és Kürtössy, akiket le is kellett cserélni. Így indultunk neki az év utolsó bajnoki mérkőzésének.

Horváth Bence két poszton is helyt állt és két szépségdíjas gólt is szerzett. Csapata egyik erőssége volt!

Mindezek tudatában nem is kezdődhetett volna szebben a meccs, ugyanis Horváth már a második percben vezetést szerzett csapatunknak! Pásztor szinte azonnal növelhette volna az előnyt, de ziccerhelyzetben a kapu mellé emelt, majd egy perccel később a kapufát találta el. Ezután kissé rendezte sorait a hazai csapat, de így is a mieink irányítottak és a 30. percben végül góllá is érett, Pásztor révén növeltük az előnyt. A hazai csapat nem igazán jutott el a kapunkig, mezőnyben viszont igyekeztek, lehet túlságosan is, mert egy-két belépő bizony elég keménynek bizonyult. Balhátvédünket Mócsányt sajnos már félóra után sérülés miatt le kellett cserélni, majd Németh gólja öt perccel a szünet előtt el is döntötte a találkozót. A félidő utolsó percében érdekes körülmények között szépített a Tereske. Jobb oldalon hosszú indítást kap a hazaiak támadója, Paulicsek kíséri, majd fedezi a labdát ami elhagyja a játékteret. Játékosunk elindul visszafelé csakúgy mint az a másik három játékos akik a közelben voltak, hiszen kirúgás következik… Elhittük, a hazai játékos ugyanis amint beérte a labdát középre rúgta, senki nem mozdult rá hiszen kint volt már, Gáspár berúgta a kapuba, majd mindenki megrökönyödésére a játékvezető megadta a találatot!!! Nem rég hasonló eset volt, ott a gólt szerző csapat jelzett, hogy találatuk, amit előtte megadott a játékvezető, érvénytelen, mert kint volt már a labda! Itt ez nem történt meg, a gól érvényes maradt így vonultunk a szünetre.
Szerencsére ez a kis blama nem okozott különösebb gondot, annál nagyobbat, hogy a másik szélső védőnk Kürtössy is megsérült így őt is pótolni kellett. Szerencsére jött Németh és újabb találatával visszaállította a háromgólos különbséget az 52. percben. Két percre rá Horváth tört be a tizenhatoson belülre, majd éles szögből hatalmas gólt akasztott a bal felső sarokba! Ha voltak ott pókok, mostanra biztosan nincsenek! Alig léptük át az egy óra játékot amikor Bogdány is gólt szerzett, ugyan volt még hátra félóra, több gólt már nem szereztünk így magabiztos játékkal, szép gólokkal megérdemelten győztünk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor:A mérkőzés előtt néhány órával még nagyon bizonytalan volt, hogy milyen összetételbe tudom pályára küldeni a csapatot. Azt már korábban tudtuk, hogy néhány alapember hiányozni fog, de a sérülésekkel nem számoltunk, amiből mostanra bőven akadt. Nem kevesebb, mint öt maródival készültünk a Tereske ellen. Gyors góllal indítottunk, majd magabiztos játékkal a szünetig növelni is tudtuk előnyünket. Sajnos két játékosomat sérülés miatt le kellett cserélnem ezzel tovább nőtt a sérültek listája, viszont a csapat lendületét ez nem tudta megtörni. A második félidőben még újabb három gólt szereztünk így győzelmünk teljesen megérdemelt. Fantasztikus évet zártunk ezért nagyon büszke vagyok a fiúkra! Nagyszerű emberekkel dolgozhatok! Mindent köszönök a srácoknak! Köszönöm a szponzoraink önzetlen segítségét, szurkolóink kitartó buzdításait és a megyei szövetség munkáját és segítségét! Minden csapatnak jó pihenést, a Tereske csapatának pedig további sok sikert kívánok!

Kiss Balázs:Sajnos nekünk ez az egész szezon így ment el, ez a mérkőzés is megbélyegezte ezt a félévet. Akartunk-akartunk, de sajnos ennyire futotta. Reméljük, hogy tavasszal valami nagy varázslatot tudunk csinálni, de hát, azt majd meglátjuk, hogyan tovább és mi fog történni. (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.