A lelkes hazai csapat igen csak megnehezítette a mieink dolgát

Nagyoroszi-Patak 2-4 (1-1)

Vezette: Makovinyi R. (Makovinyi Z.)

Nagyoroszi: Gyarmati – Nagy Sz., Nagy-György L. (Kollár, 57.), Medve (Körmendi, 57.), Farkas – Dombai, Szajbert (Csejk, 63,), Németh L., Petró – Bogdány Cs. (Kászoni, 90.), Szandai. Vezetőedző: Németh Krisztián.

Patak: Pincze G. – Ánik, Simó, Paulicsek, Fábián L. – Oravecz, Mácsik (Varga F., 61.), Németh L., Ujvári – Huttyán, Bogdány Zs. (Pincze D., 76.). Vezetőedző: Bella Sándor.

Sárga lap: Németh L., Bogdány Cs., Szajbert, ill. Pincze D.

Gól: Bogdány Cs. (41.), Szandai (50.), ill. Oravecz (7., 52.), Ujvári (48.), Huttyán (90.)

Jók: Dombai, Németh L., ill. Simó (a mezőny legjobbja), Fábián L., Oravecz, Ujvári, Huttyán

Németh Krisztián: – Igazi rangadó hangulat volt a mérkőzésen, szépszámú közönség előtt játszhattunk. A Patak jobban kihasználta a helyzeteit, bár hogyha kettő-háromnál berúgjuk a ziccerünket, lehet, minden másképpen alakul és el tudunk volna érni ellenük egy döntetlent, de sajnos ez van. Sok sikert az ellenfélnek. Megyünk, csináljuk a dolgunkat, legközelebb javítanunk kell!

Bella Sándor: Azt kaptuk a mérkőzéstől, amit vártunk, a lelkes, bizonyítani akaró Nagyoroszi ellen. Tudtuk jól, hogy a lelkesedést csak lelkesedéssel lehet kompenzálni, így a csapatom is megfelelő hozzáállással lépett pályára. Kreatívabb futballt játszottunk, de ellenfelünk elszántsága sok erőt kivett a fiúkból. A kilencven perc során maximális koncentrációra volt szükség csapatom minden tagjától, hogy elkerüljük a hazai kontrákat. Helyzeteink megvoltak, szép akció gólokat szereztünk. Csapatként ma rendben voltunk és sok volt az egyéni jó teljesítmény is. Megérdemelt győzelmet szereztünk! Németh Krisztiánt régóta ismerem, tisztelem a múltját. További sok sikert kívánok neki és csapatának!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.