Fontos pontok az egyik bajnok esélyes ellen

Patak-Bánk 2-1 (1-1)

Vezette: Szakal T. (Szász K.)

Patak: Pincze G. – Ánik, Simó, Pincze D., Fábián L. – Paulicsek – Oravecz, Mácsik (Várhegyi, 46.), Németh L., Ujvári (Varga F., 74.) – Huttyán. Vezetőedző: Bella Sándor.

Bánk: Peredi – Barkaszi, Ordasi (Juhász, 46.), Bera, Szekeres – Dudás, Horváth Á. (Dénes Gy., 71.), Csizmár – Hugyecz (Ivanics, 80.), Gyiró, Puruczki. Vezetőedző: Kovács Imre.

Sárga lap: Ánik, Mácsik, Varga F., ill. Ordasi, Bera, Szekeres

Piros lap: Dudás (51., Bánk)

Gól: Ujvári (14., 64.), ill. Gyiró (35.)

Jók: Simó, Pincze D., Paulicsek, Ujvári, ill. Bera, Szekeres, Csizmár

Bella Sándor: Megdolgoztunk a mai mérkőzés pontjaiért, úgy érzem, a munkánk jutalma a megérdemelt három pont egy nagyon jól felkészített és összerakott Bánk ellen. A kilencven perc alatt mindkét oldalon akadtak bőven izgalmak, mindkét gárda játékában benne volt a gól. A csapatom mai felkészültségét jól mutatja, hogy a tizenegyes után sem tört meg és ugyanolyan elánnal futballozott tovább. Bíztunk magunkban! A második félidő elején a Bánk egy fegyelmezetlenség miatt elveszítette irányítóját, ami azért nekünk kedvezett, ezt be kell vallani, ennek ellenére megérdemelten tartottuk itthon a pontokat, mert kicsivel jobban akartuk a győzelmet és ezért talán többet is tettünk! Büszke vagyok a csapatra! Kovács Iminek és remek csapatának további sok sikert kívánok!

Kovács Imre: – Az enervált, görcsös és pontatlan játékunk eredménye nem is lehetett más, csak az immár sajnos “szokásosnak” nevezhető pataki vereség… Hiányzóink mellett az érthetetlen és indokolhatatlan kiállítás sem könnyítette a helyzetünket. Remélem, hogy a héten mindenki helyre teszi önmagát testben és fejben egyaránt, s a hétvégén visszatérünk a helyes útra!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.