Megszégyenítő vereséget mért ránk az ifistákkal tele tüzdelt Rétság

Rétság-Patak 6-2 (3-2)

Vezette: Trubin B. (Kiss T., Makovinyi Z.)

Rétság: Papp – Monostori (Fábián B., 78.), Bereczki, Steidl, Bőgér (Nagy M., 46.) – Luzsák, Szklenár (Csabuda, 62.), Rózsa (Benkocs, 12.), Kenyeres – Vidák, Homolya E. (Nógrádi, 74.). Vezetőedző: Salgai György.

Patak: Barna – Simó, Pincze D., Paulicsek, Fábián L. – Oravecz, Gilyen (Bella, 78.), Németh L., Varga F. – Ujvári, Huttyán. Játékos-edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Monostori, ill. Varga F.

Gól: Homolya E. (3., 9.), Bereczki (16., 65.), Kenyeres (51.), Vidák (76.), ill. Huttyán (10.), Varga F. (27.)

Jók: Homolya E., Benkocs, Kenyeres, ill. senki

Salgai György: – Nem kell ezt a mérkőzést túlértékelni. Mondom ezt annak fényében, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy mi ennyi gólt fogunk lőni. Nagyon örülünk a győzelemnek, mert a Patak egy jó csapat. Ezen a mérkőzésen a csapatom jobban ott volt fejben és jobban akarta a győzelmet. Szerintem ez döntött. Ma ez így jött ki. Nekünk pedig az kell, hogy lebegjen a szemünk előtt, hogy bizony van bőven hova fejlődni. Talán elég csak egy dolgot említenem, az elején legyőzött csapatot nem kellene visszahozni a mérkőzésbe. Mindkét kapott gólunkban nagy érdemeink vannak. Külön gratulálok Homolya Eriknek, aki a találkozón három gólt szerzett. Tudom, a mérkőzés jegyzőkönyvében nem ez van, de így, ebben lehet tévedni! A vendégeknek további sikereket kívánok.

Bella Sándor: A csapat új célt tűzött ki magának, az utolsó hely megszerzését! Ennek a célnak az eléréséért jóval kevesebbet kell tenni, mint az eredeti céljainkért, vagyis SEMMIT! Ezt a csapat a mai meccsen száz százalékban hozta is! Az ilyen mérkőzések után sokkal nagyobb az esély a szívinfarktusra vagy az agyvérzésre! Persze mindig vannak meglepő, váratlan vereségek, de ezt a mait hogy tudnánk megmagyarázni…? Madarak vagyunk, rajtunk nevet ma mindenki! Gratulálok a Rétság teljesen megérdemelt győzelméhez!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.