Balszerencsés napot kifogó csapatunk pont nélkül maradt

Őrhalom-Patak 2-1 (0-0)

Vezette: Menczel J. (Babcsán Zs.)

Őrhalom: Barna G. – Csábi, Kmetty, Kertész, Kántor (Kárász, 64.) – Strihó, Hegedűs M. (Mészáros, 85.), Boros, Sinkovics K. – Sinkovics Á., Rónási. Megbízott játékos-edző: Sinkovics Ákos.

Patak: Simó – Ánik, Paulicsek, Pincze D., Fábián – Oravecz, Várhegyi (Kürtössy, 20.), Németh L., Varga F. – Mácsik (Barna B., 46.), Bogdány (Bella, 38.). Játékos-edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Boros, Csábi

Gól: Strihó (61.), Csábi (89.), ill. Németh L. (53.)

Jók: Csábi, Strihó, Boros, ill. Ánik, Fábián, Németh L.

Sinkovics Ákos: Tudtuk, hogy a mérkőzésen lesznek kulcsembereink, akiket pótolnunk kell egyéb elfoglaltságuk miatt, és az edzőnk, Baranyi Zsolti is épp nyaralását töltötte, így ő sem tudott velünk lenni, ezen felül azzal is tisztában voltunk, hogy nagyon nehéz csata előtt állunk! Úgy vélem, az első negyven perc egyértelműen a miénk volt, legalább háromszor kellett volna rezegtetnünk a pataki hálót…, de helyzeteink kimaradtak! Az első félidő utolsó öt percében viszont a vendégek tehették volna meg ugyanezt, nekik sem sikerült, jött a szünet! Átbeszéltünk mindent az öltözőben, de így is egy vendég találattal kezdődött a gólgyártás! Ezután mindent egy lapra téve mentünk előre, aminek meg is lett az eredménye, Strihó Ádi révén egyenlítettünk, a 90. percben a sors most mellénk állt, szögletből egy szép Csábi Dávid fejessel fordítottunk és ezzel egy nagyon fontos három pontot tartottunk otthon! Sok sikert kívánunk a sportszerű, lelkes pataki csapatnak a továbbiakban! Az Őrhalomnak pedig én már csak a messzi távolból tudok szurkolni sajnos az ősz folyamán, külföldi munka miatt, úgyhogy hajrá fiúk, mindent bele!

Bella Sándor: Nem tagadom, mindannyian nagyon csalódottak vagyunk a mai mérkőzés körülményei és eredménye miatt! Egészséges önbizalommal, a három pont reményében érkeztünk vendégeinkhez, amire minden esélyünk megvolt. A tizenöt fős keretünkből a második félidőre öt emberünket vesztettük el! Alig több, mint harminc perc játékot követően, két, komolynak látszó sérülés után máris kényszerű cserét kellett végrehajtani, majd a szünetben újabb két emberünket kellett lecserélni, mert a munkából ugye nem hiányozhatnak. És ha még idevesszük, hogy a kezdés előtt tíz perccel derült ki, hogy még egy játékosunk nem tud rendelkezésünkre állni, akkor máris látszik, hogy nehéz helyzetbe kerültünk. Mindezek ellenére vezetést szereztünk, majd voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor mi is, és a hazai csapat is eldönthette volna a három pont sorsát! Nem látszott a játékon, hogy az egyik csapat csak tíz fővel van a pályán, volt tartásunk, ami ilyen veszteségeket nézve bizony nagy szó! Az utolsó percben kapott gól volt a mai balszerencsés nap utolsó “ajándéka”. Bármilyen meglepő is, de mi ebből a mai mérkőzésből is merítünk, megyünk tovább a saját magunk kijelölt úton! Az első alkalommal felnőtt bajnoki mérkőzésen bemutatkozó ifjúsági csapatunk kapusának, Barna Bálintnak gratulálok a megbízható játékához! A sportszerűen és lelkesen futballozó Őrhalomnak gratulálok a győzelemhez és további sok sikert kívánok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.